Hyggeligt sommerhus på stor grund i naturskønne Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 34, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30237
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis I længes efter en afslappende ferie i rolige omgivelser for op til 4 personer, er dette sommerhus på Søndervang 34 det perfekte sted for jer! Her er både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine til at klare hverdagspligter og brændeovnen sørger for god varme og hyggelig sommerhusstemning.

Afslapning og hygge i fokus

Straks når I træder indenfor i sommerhuset, vil I bemærke den røde tråd, der går igennem entre, køkken, spisestue og stuen. Ferieboligen har utrolig meget sjæl og er flot dekoreret. I 2021 gennemgik sommerhuset en stor renovering, hvilket I bestemt også vil bemærke.

Sommerhuset giver de optimale betingelser for at slappe af, da der både er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I slipper for at bøvle med snavset tøj og service. I stedet kan I efter aftensmaden sætte jer i sofaerne og nyde en god film, hvad end det er gennem sommerhusets danske kanaler, internettet, Apple TV eller Chromecasten.

Der er 6 sovepladser fordelt i 3 hyggelige rum. Alle værelser er udstyret med 2 enkeltsenge hver. Sommerhuset har også et badeværelse, hvor der er gulvvarme, så I ikke skal fryse fødderne på de køligere dage.

Sommerhuset opvarmes med den energibesparende varmepumpe, der hurtigt og effektivt varmer huset op. Når hyggen lige skal have et ekstra gear, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen sprede sig, mens I lader jer fortrylle af de dansende flammer.

Dejlig, afskærmet terrasse på stor grund

Sommerhuset er placeret på en 1850m2 stor grund, der både har plæne, men også områder, hvor græsset får lov at vokse. Den skønne terrasse er overdækket, så I kan sidde ude, selvom det skulle dryppe lidt. Den er samtidig afskærmet på flere sider, mens siden ud mod haven er åben, så I kan slappe af i de komfortable havemøbler, mens grillen varmer op og I nyder udsigten og hvem ved, måske kommer der et egern, en hare eller en hjort forbi.

Vandrestier og natur

Med en beliggenhed midt i Houstrups sommerhusområde har I aldrig langt til de utallige vandre- og cykelstier, der findes i området Her kan I rigtig komme ud og opleve naturen helt tæt på. Der er blot en lille gåtur til campingpladsen, hvor I kan købe frisk morgenbrød. I den nærliggende by Nørre Nebel finder I flere butikker – både dagligvarer, bager og specialbutikker.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 1.850
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...