Hyggeligt og hundevenligt stråtagshus på 2 etager

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30238
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtækte hus på Hans Hansensvej 3 vil blive et skønt feriehjem til familien eller kæresteparret – og de 2 hunde. På de to etager er der god plads til alle, og det helt klassiske sommerhus kombineret med den moderne og charmerende indretning og den afskærmede grund giver den perfekte ferie langt væk fra hverdagen.

Inbydende og venlig indretning

Det åbne opholdsrum er en kombination af både køkken, spiseafdeling og stue, og her er omgivelserne både indbydende og venlige. Den skønne sofagruppe foran fjernsynet ved brændeovnen lægger op til hyggelige feriestunder, og her kan der læses en god bog eller drikkes en varm kop kakao, mens der kører en god film i fjernsynet.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad ferien behøver – både en god kaffemaskine, så der kan brygges frisk kaffe til morgenmaden, og en opvaskemaskine, så I ikke skal stå med opvasken efter aftensmaden.

Huset rummer plads til op til 6 personer og har 3 soveværelser, to med dobbeltsenge og et enkelt med enkelsenge og udgang til en lille balkon. Det lyse badeværelse er både udstyret med WC, bruseniche og små skabe, så I kan opbevare jeres toiletsager.

Dejlig grund med hyggelig terrasse

Fra stuen er der udgang til den hyggelige terrasse, her står der både havemøbler og liggestole, grill og sågar en parasol klar til jer. De yngste feriegæster har god plads til leg og boldspil på græsplænen, ligesom hundene kan få lov at boltre sig her.

Legeplads, mountainbike og vandski

Hans Hansensvej i Houstrup ligger tæt på campingpladsen, hvor I om sommeren kan hente friskt bagværk til morgenmaden hver eneste dag, ligesom der kan spilles tennis og minigolf og leges på legepladsen.

Er I de store naturmennesker, er Blåbjerg Plantage det perfekte udflugtssted, og her kan I udforske naturen til fods på de små vandrestier, eller tage en mountainbiketur gennem skoven. I Nymindegab og Bork Havn finder I underholdning til vands med både kano og andre sportsgrene. Her er noget for alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30238

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Beschreibung durch Esmark ist schon sehr gut zutreffend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich,leider sehr hellhörigSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.080
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...