Skønt ikke-ryger hus med sauna og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 35, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30242
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det klassiske træsommerhus på Hans Hansensvej 35 er der god plads til de maks 6 personer og 2 hunde. Både indenfor og udenfor er huset charmerende og indbydende, og i den friske luft kan I nyde naturen på den dejlige terrasse, der både har et lukket og overdækket stykke. Husets sauna vil gøre ferien ekstra god, selv i de kolde vintermåneder.

Ferie med familien og hunden i Houstrup

Det hyggelige sommerhus i Houstrup ligger ikke langt fra Blåbjerg Plantage, som indbyder til mange gåture og cykelture på de snoede vandrestier gennem naturen. Efter en dag i den friske luft kan hele familien slappe af i det venligt indrettede opholdsrum, som ud over stuen med det store sofahjørne og den hyggelige brændeovn også indeholder både spiseafdeling og et veludstyret køkken.

Fra køkkenet kommer I ud på den lukkede terrasse, som gør huset perfekt til familien med hund og børn, som I roligt kan lade lege, mens I læser en bog i liggestolen eller tænder op i kuglegrillen. Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, hvor de solrige dage også kan nydes i fulde drag.

Sauna, petanquebane og natur

Huset rummer 3 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med en dobbeltseng og et enkelt er udstyret med køjesenge og sovesofa. Det lyde badeværelse har både gulvvarme og leder også direkte ind til saunaen, hvor der kan holdes en wellness-session efter en lang feriedag.

I dette hus er der både noget for børn og voksne, og på den store grund finder I både petanquebane, sandkasse og gyngestativ. På de 3 terrasser kan I nyde naturomgivelserne helt ugeneret, og børnene og hunden kan gå på opdagelse blandt de høje træer, der omkranser huset.

En kort køretur væk fra eventyrene

I bilen kommer I hurtigt til de forskellige eventyr og udflugtsmål som for eksempel et tropisk badeland, minigolfpladser, tennisbaner, fodboldgolf, ridecentre, hundeskove og gode surfmuligheder.

Herudover finder I også flere supermarkeder og forretninger i den nærliggende by Nørre Nebel, og er I ude efter endnu mere shopping, er Varde og Esbjerg to oplagte muligheder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30242

D.
sagde , Måløv

Lækkert hus med god indretning, heldigvis ikke overfyldt med møbler Dejligt med muligheder for at sidde flere steder udendørs efter sol /skygge.
Der mangler intet og alt i god stand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...