Skønt ikke-ryger hus med sauna og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 35, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30242
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det klassiske træsommerhus på Hans Hansensvej 35 er der god plads til de maks 6 personer og 2 hunde. Både indenfor og udenfor er huset charmerende og indbydende, og i den friske luft kan I nyde naturen på den dejlige terrasse, der både har et lukket og overdækket stykke. Husets sauna vil gøre ferien ekstra god, selv i de kolde vintermåneder.

Ferie med familien og hunden i Houstrup

Det hyggelige sommerhus i Houstrup ligger ikke langt fra Blåbjerg Plantage, som indbyder til mange gåture og cykelture på de snoede vandrestier gennem naturen. Efter en dag i den friske luft kan hele familien slappe af i det venligt indrettede opholdsrum, som ud over stuen med det store sofahjørne og den hyggelige brændeovn også indeholder både spiseafdeling og et veludstyret køkken.

Fra køkkenet kommer I ud på den lukkede terrasse, som gør huset perfekt til familien med hund og børn, som I roligt kan lade lege, mens I læser en bog i liggestolen eller tænder op i kuglegrillen. Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, hvor de solrige dage også kan nydes i fulde drag.

Sauna, petanquebane og natur

Huset rummer 3 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med en dobbeltseng og et enkelt er udstyret med køjesenge og sovesofa. Det lyde badeværelse har både gulvvarme og leder også direkte ind til saunaen, hvor der kan holdes en wellness-session efter en lang feriedag.

I dette hus er der både noget for børn og voksne, og på den store grund finder I både petanquebane, sandkasse og gyngestativ. På de 3 terrasser kan I nyde naturomgivelserne helt ugeneret, og børnene og hunden kan gå på opdagelse blandt de høje træer, der omkranser huset.

En kort køretur væk fra eventyrene

I bilen kommer I hurtigt til de forskellige eventyr og udflugtsmål som for eksempel et tropisk badeland, minigolfpladser, tennisbaner, fodboldgolf, ridecentre, hundeskove og gode surfmuligheder.

Herudover finder I også flere supermarkeder og forretninger i den nærliggende by Nørre Nebel, og er I ude efter endnu mere shopping, er Varde og Esbjerg to oplagte muligheder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30242

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus steht auf einem wunderschönen Grundstück…mit Baumbewuchs,Heide,Rhododendren wurden gepflanzt und und und. Es gibt Sitzplätze an verschiedenen Plätzen,ein Baumhaus,ein Kinderspielhaus und eine Boulebahn.Fürjeden etwas dabei,auch unsere Hunde sind in diesem Haus willkommen.Zum Haus gibt es nur einen Satz: sehr gemütlich eingerichtet und alles, was man braucht, ist vorhanden. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen bestimmt wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und liebevoll eingerichtetes Häuschen in dem nichts fehlt. Die eingezäunte Terrasse ist für Hundebesitzer ideal. Der Aussenbereich ist sehr schön. Auf den 3 Terrassen und im Aussenbereich findet sich immer ein schönes Plätzchen um zu entspannen. Ein Haus in das wir gerne wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das war das schönste Haus was wir bis jetzt gehabt haben. Es ist sehr schön eingerichtet. Wir können es nur empfehlen ( Was für uns natürlich schlecht ist, weil es dann schwierig wird es wieder zu buchen

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...