Aktivitetshus i høj kvalitet med udendørs spabad og billardbord

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 112, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30246
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en rolig beliggenhed midt i Houstrups smukke sommerhusområde ligger dette luksushus på Jeppesvej 112. Sommerhuset, der blev bygget i 2022, har både et aktivitetsrum, udendørs spabad, udendørs bruser og en lademulighed til elbiler. Med et boligareal på i alt 135 m² er der masser af plads til en skøn ferie med op til 6 personer. Den fantastiske beliggenhed og de komfortable møbler taler for sig selv i dette feriehus, og beslutningen om at tilbringe jeres velfortjente feriedage her er ikke svær at træffe.

Fantastisk aktivitetshus med billard, udendørs spabad og udendørs bruser

Et højdepunkt ved dette moderne og veludstyrede sommerhus er klart aktivitetsrummet med billardbord. Præcis den rigtige ingrediens til at toppe en afslappet familieferie ved Vesterhavet. Mens nogle tager udfordringen op, ​​vælger andre en afslappende tur i det udendørs spabad på sommerhusets terrasse.

Trænger I til at køle af på varme sommerdage eller blot til at få en skyller før og efter spabadet, er der også en praktisk udendørs bruser. Uanset årstid er det en særlig oplevelse at tage et bad i det fri og for eksempel se på nattehimlen og de blinkende stjerner. Mere afslapning er næppe muligt!

Andre praktiske funktioner i feriehuset er vaskemaskine, tørretumbler og naturligvis opvaskemaskine. Der er i alt 3 soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme samt et bryggers og en stue med et integreret køkken og spiseplads. Selv med en fuld belægning på 6 personer er der nok muligheder for at finde ro alene, hvis man får brug for dette. I sommerhuset er der desuden en el-pejs.

Rolig beliggenhed i Houstrups skønne natur

Hvis du vælger dette skønne sommerhus på Jeppesvej 112, vælger du også en rolig beliggenhed midt i naturen. Selve feriehuset ligger med plantagen i baghaven og ikke langt fra den nærmeste legeplads. Sommerhusområdet er meget populært blandt naturelskere, og de mange små cykel- og vandrestier fører dig ind gennem de store lyngområder, skovområder og de imponerende klitter.

På den smukke og delvist overdækkede terrasse kan I slappe af og bare slå fødderne op. Tag en bog med eller bare lyt til fuglenes kvidder, mens de synger deres sange i trætoppene. Havemøbler, liggestole og en grill giver jer muligheden for at nyde terrassen fuldt ud – forkæl jer selv med en velfortjent pause fra hverdagen og se frem til nogle skønne dage på den danske vestkyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30246

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist top, wir haben schon viele Häuser in Houstrup gehabt, aber dieses war mit Abstand das Beste!!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig fast am Ende einer Sackgasse gelegen. Die Einrichtung des Hauses lässt keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus für 6 Personen mit grosser Terrasse drei Schlafzimmern und zwei Bädern,modern eingerichteter Küche mit vollständiger Ausrüstung,Pool auf Terrasse .Inneneinrichtung liebevoll gestaltet .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:135 / 1.200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...