Velholdt sommerhus for enden af blind vej med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 208, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30254
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

For enden af en stille sommerhusvej, finder I dette sommerhus. Nørrevang 208 kan huse 6 feriegæster og danne rammerne for en afslappet ferie. Den store træterrasse er perfekt til grillaftener, og med sauna og spa kan I rigtig slappe af.

Klassisk og komfortabelt sommerhus for enden af stille vej

Sommerhuset i klassisk sommerhusstil med blå træfacade er et godt valg til børnefamilien. For enden af en stille vej ligger det 90 m2 sommerhus på en dejlig naturgrund med skøn udsigt til træer og buske. Når I træder ind i sommerhuset, vil I først blive mødt af den praktiske entré og efterfølgende et funktionelt køkken i forlængelse med spisestue og stue. Her er god plads til filmhygge, spilleaftner eller til at nyde et lækkert måltid omkring spisebordet. Komfortable møbler, frilagte loftbjælker og brændeovnen skaber en varm og stemningsfyldt atmosfære. Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan bruge til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Efter en hyggelig aften med familien, kan I kravle til køjs i sommerhusets soveværelser. Der er tre soveværelser, hvoraf to er med dobbeltseng og det sidste har to enkeltmandssenge og god gulvplads– et ideelt børneværelse. Planløsningen byder også på ét gæstetoilet samt et stort badeværelse.

På det store badeværelse kan I rigtig holde ferie og slappe af. Her står sauna og tømmespaen nemlig klar til brug, og det er helt perfekt til at få ladet batterierne op eller til at blive varmet igennem efter en dejlig gåtur/cykeltur. Skulle man blive beskidt på cykelturen eller stranden, er der mulighed for at ordne det beskidte tøj ved hjælp af vaskemaskine og tørretumbleren i entréen.

Stor terrasse og græsplæne til familiehygge

På den sydlige side omfavnes feriehuset omfavnes af en stor åben træterrasse. Her står havemøbler og liggestole klar til jer. Træterrassen er delvist overdækket og her er altid en plads at finde i solen eller skyggen. I formiddagstimerne kan her nydes kaffe, mens grillen indbyder til lækre sommermiddage.

Mens der laves mad eller snakkes om havebordet, kan børnene lege i sandkassen, gynge eller spille bold på græsplænen. Græsplænen indbyder til kongespil, som er sjovt for store som små.

Ferie i skøn natur nær vandre- og cykelstier.

Houstrup er et meget naturskønt område, som ligger cirka 5 kilometer fra de lækre badestrande ved Vesterhavet. I bestemmer derfor selv, om turen til havet skal foregå i bil eller som en frisk cykeltur. Tager I cyklen, kan I for alvor nyde den smukke og meget grønne natur i Houstrup, som er præget af store skov- og hedeområder.

Sommerhuset på Nørrevang ligger i umiddelbar nærhed til Blåbjerg Klitplantage, hvor der er gode vandre- og cykelstier. Blåbjerg Klitplantage er en af de største plantager på vestkysten, og den er altid et besøg værd.

Tæt på sommerhuset ligger et badeland, mens du finder nærmeste indkøbsmuligheder i byen Nr. Nebel, hvor der er et bredt udvalg af supermarkeder, specialbutikker og spisesteder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.422
Renoveret / Byggeår:2023 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...