Hyggeligt sommerhus i Houstrup med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 106, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30264
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå ved Vesterhavet, så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Hans Hansensvej 106 i Houstrup. Her kan op til 6 personer holde en dejlig ferie fuld af afslapning; spabadet og saunaen står nemlig klar til at forkæle jer med masser af afslapning og velvære. Jeres bedste firbenede ven, hunden, er også velkommen i sommerhuset.

Masser af afslapning i spabad og sauna

Det ultimative højdepunkt i sommerhuset på Hans Hansensvej 106 finder I på badeværelset. Ikke nok med at badeværelset har gulvvarme, så er det nemlig også her, I finder det lækre spabad og den varme sauna, der byder på masser af god, tiltrængt og velfortjent afslapning til alle.

Til gode feriestunder sammen for hele familien kan I søge mod opholdsstuen, der forener køkken, stue og spiseplads. Gå sammen om madlavningen i det nye køkken, find jeres favoritspil frem og spil det omkring spisebordet eller stream jeres yndlingsfilm i tv’et via Chromecasten og den gratis internetforbindelse.

Sommerhuset på 76 kvadratmeter har god plads til alle 6 feriegæster, der kan fordele sig på de 3 gode soveværelser – 2 har dobbeltsenge og det tredje har 2 enkeltsenge. Gennem hele feriehuset møder I en lys, behagelig og hyggelig indretning, som I vil finde jer rigtig godt tilpas i.

Overdækket terrasse og dejlig have med gyngestativ

Feriehuset ligger på en lukket grund, hvor I kan nyde godt af privatlivet på ferien. Og dét gælder især, når I vil tilbringe ferien udendørs i haven og på terrassen. Terrassen er åben og delvist overdækket, så I både har mulighed for at finde jer til rette i liggestole og havemøbler, uanset om I foretrækker at sidde i skygge eller i den bagende sol.

Både hunden og de energifyldte børn vil helt sikkert elske sommerhusets have, der er omringet af høje træer. I haven er der masser af plads at boltre sig på og børnene vil helt sikkert elske gyngestativet. Efter en dejlig dag i det fri kan I samles på terrassen til en god middag tilberedt på grillen.

Sommerhuset har en ladestander med type 2 ladestik, så I kan oplade jeres el-bil hjemme ved feriehuset.

Rolige og naturskønne omgivelser i Houstrup

Houstrup er et område, der byder på masser af rolig og skøn natur, som enhver person vil finde en stor ro og glæde i at opleve. Der er gode stier i området, hvor I kan opleve naturen på nærmeste hold, og jeres hund vil uden tvivl gerne tage med på tur.

4,5 kilometer fra sommerhuset ligger det fantastiske Vesterhav, der med sine blå bølger og smukke sandstrande er et besøg værd på alle tider af året. Gåture på de lange sandstrande er balsam for sjælen, uanset om vinden rusker, eller solen bager, og et dyp i havet er perfekt på de varme feriedage. Og vil I have en oplevelse uden lige, så tag til stranden om aftenen og oplev solnedgangen fra toppen af klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30264

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderschönes und sehr gemütliches Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt. Das Grundstück ist gepflegt und sogar eingezäunt. Im Haus ist alles vorhanden, was man für einen gelungenen Urlaub benötigt, wir waren rundum zufrieden!

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, sehr gepflegtes und gut eingerichtetes Ferienhaus mit sehr schöner neuer Terrasse und gepflegtem Grundstück

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich, liebevoll und modern eingerichtet.
Schöne Raumaufteilung unx alles da, was benötigt wird.Ferienhaus mit Wohlfühlcarakter.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2010 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...