Hyggeligt, lyst feriehus med brændeovn og sauna i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 38, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30265
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Højsvej 38 i Houstrup venter jer dette hyggelige feriehus, hvor I sammen med familien eller vennegruppen kan holde en dejlig ferie. Feriehuset rummer plads til op til 6 personer, og her kan I se frem til hyggelige stunder i alrummet med brændeovn samt afslapning i feriehusets sauna. Desuden byder feriehuset på et skønt udeområde til store og små, og som er omgivet af natur.

Hyggelig, lys indretning med brændeovn og sauna

I feriehuset på Højsvej 38 i Houstrup bliver I mødt af en hyggelig og lys indretning, som danner rammen om jeres ferie. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads forenes i ét rum, og hvor I uden tvivl kommer til at tilbringe mange hyggelige stunder i løbet af ferien.

I alrummet kan I være sammen om madlavningen i køkkenet, spise lækre måltider eller spille sjove spil ved spisebordet samt sætte jer godt til rette i stuen til en god film i tv’et. Uanset hvad I laver, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top.

Når der skal være ekstra afslapning på programmet, kan I søge mod feriehusets anneks. Her har I nemlig adgang til en skøn sauna, hvor I kan sætte jer ind, nyde varmen og komme helt ned i gear, og der er også en bruseniche i annekset. Har I været på en frisk gåtur eller en tur ved Vesterhavet, kan en tur i saunaen efterfølgende også være skøn.

Efterhånden som I er ved at have brugt jeres energi, kan I bevæge jer mod de 3 soveværelser i feriehuset, så I kan samle ny energi til næste feriedag. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, det andet med 2 enkeltsenge, mens det tredje er indrettet med en dobbelt sovesofa. Sommerhusets 2 toiletter har begge en aflåselig dør til husets bad, så I har altså adgang fra begge sider. Derudover er der bad ved sauna i anneks. 

Skønt udeområde til store og små

De solrige feriedage kan I tilbringe på feriehusets udeområde, der er omgivet af masser af natur. På udeområdet er der tænkt på både store og små, og til feriens yngste gæster er der et gyngestativ, hvor de kan gynge, og en sandkasse de kan bygge sandslotte i. 

Mens børnene leger, kan I andre slappe af på terrassen. Der er terrasse omkring det meste af feriehuset, og I vil derfor sagtens kunne finde en god plads, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I bare slapper af og nyder ferien. Hvis I er til ild, så er der også lavet en fin bålplads ved huset. 

Som aftenen nærmer sig, kan I tænde op i feriehusets grill og tilberede en lækker grillmiddag, som I kan nyde på terrassen som afslutning på dagen.

Ferieoplevelser i Houstrup

Houstrup er et dejligt ferieområde, hvor I har skønne ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge det fantastiske Vesterhav, som ligger 3,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Her er der både mulighed for friske dukkerter i bølgen blå, lange gåture på stranden og meget mere.

I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme helt tæt på den skønne, vestjyske natur. I kan enten bevæge jer igennem plantagen til fods eller på cykel.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.342
Renoveret / Byggeår:2012 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...