Charmerende og rummeligt sommerhus med carport

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30268
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på Fyrrekrogen 16 er beliggende midt i Houstrups skønne natur. Det klassiske træsommerhus er superhyggeligt og personligt indrettet, og her er god plads til seks feriegæster. På de varme sommerdage kan I slappe af i haven eller lege på græsplænen mens saunaen er klar på de koldere dage. Bilen kan I trygt lade overnatte i carporten

Moderne og skønt indrettet sommerhus med loft til kip

Dette lækre sommerhus er i 2022 blevet moderniseret og er perfekt til familieferien. Her er virkelig tænkt over tingene, så I hurtigt vil kunne føle jer hjemme uden at gå ned på mange af de vante bekvemmeligheder. Atmosfæren og stemningen er utrolig skøn med de lyse farver, loft til kip og mange vinduer. Ovenlysvinduerne giver et godt lysindfald, og fra de mange vinduer har I kig til haven. Tre gode og rummelige soveværelser, alle med dobbeltsenge, er klar til at give jer en afslappende og fredfyldt søvn.

Sommerhusets hjerte er alrummet, hvor stue og køkken smelter sammen. Her vil I helt sikkert tilbringe mange skønne timer sammen, hvad enten I laver mad, spiller brætspil eller slapper af på sofaen med streaming via sommerhusets Chromecast og den knitrende pejs i baggrunden. Hvis I vil lytte til musik, kan I blot tilkoble jeres telefon via Bluetooth, og musikken vil strømme ud af højttalerne. Alrummet kan opvarmes med den energibesparende varmepumpe.

På det velholdte badeværelse har I gulvvarme og adgang til saunaen. Her kan I for alvor koble af og blive varmet gennem efter en skøn dag i naturen. Bag carporten gemmer sig et fint opbevaringsrum, hvor I desuden kan komme vasketøjet i forkøbet med vaskemaskinen og tørretumbleren.

Familiesamvær og gode udendørsarealer

Fra alrummet kan I bevæge jer ud på den store træterrasse, som er delvist overdækket. Nyd solskinstimerne fra liggestolene, saml jer omkring bordet til et lækkert måltid fra grillen og slut efterfølgende dagen af i det hyggelige sofaarrangement, som indbyder til lidt koldt at drikke.

Imens kan børnene udforske den store naturgrund, som inviterer til alverdens aktiviteter. Slap af i gyngen under træets krone eller hvad med fodbold eller kongespil på plænen?

Har I lyst til at udforske den mangfoldige natur og det rige dyreliv, er der et hav af vandre- og cykelstier i området. Cykel på mountainbike i Blåbjerg Klitplantage, besøg Vikingehavnen i Bork, tag strandhåndklædet under armen og besøg det brusende Vesterhav eller den hyggelige ferieby, Henne Strand, som kun er en kort køretur væk – mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.986
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...