Skønt poolhus med sauna og spa i smukke omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 86, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30280
10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrups flotte naturomgivelser ligger dette hyggelige stråtagshus. Her er alt, hvad hjertet begærer, og med det skønne ikke-ryger hus følger både swimmingpool, sauna, spabad, lademulighed til elbilen og meget mere; Fantastiske omgivelser til en luksuriøs ferie med familien og hunden.

Nyd de herlige omgivelser eller tag på udflugt

Lige fra det øjeblik I parkerer bilen på Jeppesvej 86, vil feriestemningen strømme frem. Gem udpakningen til senere og flyt straks ud på den store terrasse, hvor I har masser af plads til at nyde det herlige solskinsvejr. Måske kan I spise en sen frokost rundt om havebordet og diskutere feriens planer?

De høje træer rammer grunden ind og sørger ikke kun for privatliv, men også herlig ro og fred til at nyde omgivelserne. Smid benene op og sæt ferien i godt i gang med afslapning i liggestolene, mens børnene og hunden leger på den store græsplæne med gyngestativ og trampolin fra april til oktober.

Kan I godt lide at opleve en masse frem for at dase på terrassen hele ferien, er der også masser af muligheder for at udforske området. For eksempel ligger den smukke Blåbjerg Plantage ikke langt væk, og her kan I både nyde naturen på cykel eller til fods – eller sågar på Mountain Bike.

To etagers ægte feriehygge og swimmingpool

Det store stråtagshus råder over to etager og har plads til helt op til 10 personer. Her er der altså plads til mere end én familie ad gangen, så har I gode venner, tager I dem bare med. Huset er stort og rummeligt med plads til alle, og I finder desuden også 2 badeværelser med brusebad, så I slipper for toiletkø.

Ikke-ryger sommerhuset i Houstrup er stort og lyst over hele linjen og lægger op til storstilet familiehygge. Hold en hyggelig filmaften efter en skøn dag med masser af frisk luft og nye indtryk, eller læn jer tilbage i saunaen eller spabadet, mens børnene tager husets Xbox og Smart TV i brug.

Som en ekstra bonus kan I bade selv på de kolde dage – ud over at stranden kun ligger en kort køretur fra huset, har I nemlig en lækker 18 m2 swimmingpool, så der kan bades hele året rundt.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

(Ladestik – både 220 Volt med jord og det røde CE-kraftstik som bla. Tesla bruger.)

Det siger vores gæster om sommerhuset 30280

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, sehr um entspannt mit der Familie eine Woche zu verbringen. Pool ist groß genug zum toben, Sauna und Whirlpool runden die Erholung ab. Induktionsherd und Spülmaschine in der Küche und Waschtrockner helfen ungemein für den entspannten Ablauf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war für uns in Ordnung

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches großes Ferienhaus auf zwei Ebenen, schön eingerichtet und gut ausgestattet, mit Pool, Wirlpool und Sauna. Es befindet sich am Ende einer Straße umgeben von Wald.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.115
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...