Skønt sommerhus med anneks med eget bad og solskinsterrasser

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 15, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30284
8 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nydeligt sommerhus for enden af stikvej beliggende i skønne omgivelser. Sommerhuset er perfekt, hvis I er flere vennepar eller har store børn i familien. Sommerhuset har nemlig et fuldt udstyret anneks samt skønne udendørsarealer og tilhørende carport. Hjertelig velkommen på Skovvang 15 i Houstrup.

Praktisk og delevenligt sommerhus med sauna

På Skovvang 15 kan gæster samt en lille hund holde en uforglemmelig ferie i skønne omgivelser. Indretningen er lys og skaber sammen med de mange vinduer en hjemlig og afslappende atmosfære. Det er en særdeles delevenlig feriebolig, da sommerhusets tilhørende anneks er 20 m2 og fuldtudstyret med sovesofa, eget tekøkken og badeværelse samt varmepumpe – perfekt til sommerhusets store børn.

Når I alle skal samles, kan I gøre det i det hyggelige alrum med stue og integreret køkken. Her er plads til jer alle, om man vil kokkerere i køkkenet, forberede kødet til grillen, læse bog i alkoven eller hygge med spil eller film på sofaen. På de koldere dage kan I hygge med varm kakao og tænde op i brændeovnen.

Har I brug for at blive varmet ekstra godt igennem, kan I gøre brug af saunaen. Bliv helt afslappet i kroppen og forsvind et kort øjeblik fra hverdagen. På det store badeværelse har I også mulighed for at være praktiske og ordne lidt vasketøj undervejs. I samme ende af sommerhuset ligger der også tre soveværelser, hvoraf to er udstyret med dobbeltsenge 140×200 cm, det andet værelse to enkelte senge 2x80x200 cm, mens det sidste værelse har en sovesofa, 120×200.

Dejlige solskinstimer på terrasserne eller græsplænen

Når I går ud af stuens terrassedør i syd, står I på den skønne træterrasse, hvorfra der er blik udover den skønne have og fuglene kvidrer i baggrunden. På terrassen venter havemøbler og liggestole på jer, og her kan I nyde frokosten med grillede pølser fra grillen – her kan I også sidde i skygge og læ under halvtaget. Ved annekset venter jer et hyggeligt loungeområde, som er perfekt til aftenhygge med små snacks og drinks. Dette kan I kombinere med kongespil på græsplænen. Går I rundt omkring i haven, vil I rundt om sommerhuset også finde mange andre skønne terrasseområder, så I hele tiden kan finde et dejligt spot med læ eller solskin.

Naturoplevelser i Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, har I mange gode naturoplevelser i vente. I området er der nemlig masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, der ikke ligger langt fra Houstrup, og som I kan opleve enten til fods eller på cykel.

En anden naturoplevelse, som I selvfølgelig skal opleve på jeres ferie i Houstrup, er Vesterhavet. Uanset hvornår på året, I er i Houstrup, er Vesterhavet et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30284

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war sehr wohnlich und man hat sich wie zu Hause gefüllt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war fantastisch. Mit allem Komfort. Wir waren rundum zufrieden und würden das Haus gerne noch einmal mieten.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...