Indbydende feriehus med sauna midt i Houstrup

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 86, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30286
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrup står dette indbydende feriehus, som udstråler ægte hygge og charme. Huset er venligt og lyst indrettet, og lige meget årstiden kan I tilbringe en dejlig ferie her. Grunden er omgivet af høje grantræer, så I helt uforstyrret kan nyde feriedagene på terrassen, og husets sauna sørger for, at I på bedste vis kan slappe af og glemme hverdagens strabadser.

Behagelig atmosfære og egen sauna

Det fine opholdsrum er kombineret af køkken, spiseafdeling og stue og gør det muligt at bruge masser af tid sammen. I køkkenet er der god plads til at tilberede aftenens måltid sammen, og efterfølgende kan I alle tage plads rundt om det lange spisebord og nyde det hjemmelavede måltid.

På sofaen kan I samles til et spil kort, se en spændende film, eller læse en god bog i ro og fred, mens den knitrende brændeovn i baggrunden fylder rummet med varme og god stemning. Her finder I også den energibesparende varmepumpe.

Vil I gerne have endnu mere varme, er husets sauna det oplagte valg. Her kan I lade batterierne op igen efter en skøn dag ude i den friske luft, inden I dejligt udmattede lægger jer godt til rette i sengen i et af de tre soveværelser.

Perfekte omgivelser for de aktive og naturelskerne

Houstrup er det perfekte ferieområde for de aktive feriegæster og de, der elsker naturen. De mange anlagte mountainbike- og vandreruter gennem Blåbjerg Klitplantage giver mulighed for at udforske den smukke natur helt tæt på, og I kan endda tage en tur på hesteryg gennem skoven.

Bagerier, slagtere og supermarkeder finder I i massevis i de omkringliggende feriebyer såsom Nørre Nebel og Henne Strand, og på Ringkøbing Fjord er det mulighed for at sejle i kano. Her er noget til alle feriegæster, lige meget interesse og smag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30286

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus,waren das 2. Mal dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit viel Liebe eingerichtet , gemütlich man fühlt sich sehr wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hans hansenvej 86 ist das schönste Haus, welches ich in meinen 52 Jahren Dänemark Reisen gebucht habe! Hätte ich mehr Urlaub und Dänemark mehr Sonne, ich würde es sehr viel öfter buchen!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.470
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...