Stemningsfyldt ny-restaureret feriehus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 92, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30292
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Houstrup ligger dette med omhu renoverede feriehus (2019) på en rolig randbeplantet grund.

Med plads til den lille familie og hunden er Jeppesvej 92 jeres næste ferieadresse, hvis I nyder at bo i det grønne, tæt på havet og med mange gode attraktioner i køreafstand.

Stemningsfuldt, moderne feriehus med brændeovn og varmepumpe

Her vil I med det samme mærke den gode stemning. Huset er gennemgående renoveret med mange lækre og praktiske detaljer. Her er lys og hygge med nyt moderne køkken, trægulve og hvide vægge.

Brændeovnen afrunder billedet. Når mørket falder på, er det super hyggeligt at tænde op og nyde skæret fra flammerne og den ekstra varme imens man hygger med en bog i sofaen eller har fundet sammen om spisebordet til spil og snak om dagens oplevelser.

Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, og er således også velegnet til ferie i den koldere årstid.

Gynger, sandkasser og dejlig læ på den lukkede terrasse

En sommerhusferie på Jeppesvej 92 lover masser af udetid. Rundt om huset er der skønne terrassehjørner, så I altid kan finde det perfekte sted med tilpas megen sol/skygge og læ. Husets hovedterrasse er delvis overdækket og kan lukkes af, så små børn og hunden ikke kan smutte på opdagelse alene.

Nyd en dag på terrassen, slap af i liggestolene imens børnene gynger, hygger i sandkassen eller tumler med familiehunden på den store grund.

Afrund feriedagen med at tænde op i grillen og nyd et skønt måltid på terrassen, hvor aftenens stilhed sænker sig og kun afbrydes af en stærs aftensang fra trætoppen.

Houstrup ved Nørre Nebel er et dejligt stille og meget familievenligt område. Her finder I en skøn sandstrand og store skov- og hedeområder. Som nabo til Henne Strand og Ringkøbing fjord er her masser af aktivitetsmuligheder, alt fra golf til windsurfing, skinnecykling, vikingehavn og shopping i nærliggende byer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30292

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus,immerwieder gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes und komfortables Haus. Vor allem die Wohnküche ist toll. Man kann quasi rund um das Haus Lieblingsplätze entdecken und die verschiedenen Terrassen und Sitzmöglichkeiten nutzen (für Sonnen- und Schattenliebhaber geeignet).

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in einer ruhigen sonnigen Lage auf einen großen Grundstück mit einem ebenen Rasen und typischer Einfassung von Nadelbäumen. Es hat 3 Terrassen die man je nach Sonnenstand nutzen kann. Davon eine geschlossene Terrasse. Es hat eine wunderschöne Einbauküche die keine Wünsche offen läßt und eine gemütliche Sofaecke zum entspannen. Am Esstisch genießt man beim Essen oder Spielen das helle Eß-/Wohnzimmer. Das Bad ist zwar klein aber es bietet eine Dusche, Waschtisch und ein WC. IIm Eingangsbereich befindet sich eine kleine Waschküche mit Waschmaschine und Trockner . Zwei Schlafzimmer mit einen Doppelbett und zwei Einzelbetten runden die Ausstattung ab.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2017 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...