Stemningsfyldt ny-restaureret feriehus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 92, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30292

I det naturskønne Houstrup ligger dette med omhu renoverede feriehus (2019) på en rolig randbeplantet grund.

Med plads til den lille familie og hunden er Jeppesvej 92 jeres næste ferieadresse, hvis I nyder at bo i det grønne, tæt på havet og med mange gode attraktioner i køreafstand.

Stemningsfuldt, moderne feriehus med brændeovn og varmepumpe

Her vil I med det samme mærke den gode stemning. Huset er gennemgående renoveret med mange lækre og praktiske detaljer. Her er lys og hygge med nyt moderne køkken, trægulve og hvide vægge.

Brændeovnen afrunder billedet. Når mørket falder på, er det super hyggeligt at tænde op og nyde skæret fra flammerne og den ekstra varme imens man hygger med en bog i sofaen eller har fundet sammen om spisebordet til spil og snak om dagens oplevelser.

Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, og er således også velegnet til ferie i den koldere årstid.

Gynger, sandkasser og dejlig læ på den lukkede terrasse

En sommerhusferie på Jeppesvej 92 lover masser af udetid. Rundt om huset er der skønne terrassehjørner, så I altid kan finde det perfekte sted med tilpas megen sol/skygge og læ. Husets hovedterrasse er delvis overdækket og kan lukkes af, så små børn og hunden ikke kan smutte på opdagelse alene.

Nyd en dag på terrassen, slap af i liggestolene imens børnene gynger, hygger i sandkassen eller tumler med familiehunden på den store grund.

Afrund feriedagen med at tænde op i grillen og nyd et skønt måltid på terrassen, hvor aftenens stilhed sænker sig og kun afbrydes af en stærs aftensang fra trætoppen.

Houstrup ved Nørre Nebel er et dejligt stille og meget familievenligt område. Her finder I en skøn sandstrand og store skov- og hedeområder. Som nabo til Henne Strand og Ringkøbing fjord er her masser af aktivitetsmuligheder, alt fra golf til windsurfing, skinnecykling, vikingehavn og shopping i nærliggende byer.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2017 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...