Rigtig hyggeligt træsommerhus til 6 personer

2.5
icon
icon
icon

Sandtag 2, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30303
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det karakteristiske træsommerhus på Sandtag 2 er omgivet af Houstrups grønne træer og er det helt optimale sted til familien, vennerne eller kæresteparret, der gerne vil nyde en ferie i ro og fred. Huset råder over en stor køkken- og spisestueafdeling og er omgivet af en stor terrasse. Her er alle velkomne, også hundene.

Karakteristisk træsommerhus

Det lyse og venligt indrettede hus byder på alt, hvad ferien behøver. Gennem de store vinduesfronter slipper solens stråler ind og lyser rummene op, og med plads til maks 6 personer fordelt på tre værelser er der plads til alle. Køkkenet er godt udstyret, og her er der god plads til, at alle feriegæster kan samles om madlavningen.

Den åbne terrasse indbyder til afslapning og rigtig ferie. Her kan der holdes masser af grillaftener på de varme sommerdage, og om morgenen kan den smukke solopgang bag træerne betragtes.

Den store græsplæne har rigeligt med plads til leg og spil, og især de mindste feriegæster kan blive godt underholdt her. På de kolde vinterdage kan alle tage plads foran den varme brændeovn og se en god film med et godt glas rødvin til.

Klassiske Houstrup

Det spændende skovområde, der omkranser sommerhuset, er den perfekte legeplads for børnene, der rigtig kan gå på opdagelse. Der er også gode muligheder for en gåtur på en af de hyggelige stier, hvilket også vil falde i god jord hos hunden.

Kort vej fra huset finder I også stranden i Houstrup, som hører til blandt Danmarks allerbedste. Den er et sandt paradis for alle aldre, og den imponerende natur vil gøre store indtryk.

I kan også hoppe en tur i bilen og besøge fiskerbyen Hvide Sande, hvis havnemiljø har en helt unik og hyggelig atmosfære. Mindst lige så interessant er også forlystelsesparken Lego Land, som ligger i Billund. Her er noget for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30303

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und vor allem ordentliches und sauberes
Haus.Wir haben uns gleich Wohl gefühlt .Sehr ruhig gelegen mit Rehen und Hasen zu Besuch im Garten.Es ist alles da was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus. Super Einrichtung. So richtig zum Wohlfühlen. In der Küche war alles da, was man brauchte. Großes Badezimmer. Tolle Sitzecken. Eine sogar überdacht. Ein Haus was gerne weiter empfehlen kann

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit 3 Schlafzimmern und einem großzügigem Bad. Die Stube und der Sitzbereich bieten für alle Urlauber platz. Die voll ausgestattete Küche rundet das Haus ab.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.501
Renoveret / Byggeår:2008 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...