Totalrenoveret feriehus med skøn terrasse og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtag 14, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30314
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Sandtag 14 i Houstrup ligger dette charmerende sommerhus til 6 personer. Huset er i 2019 blevet totalrenoveret, og alt står som nyt i den flotte og hyggelige indretning, og på den store terrasse finder alle nemt en plads i solen. Beliggenheden er ugeneret og naturskøn – og så er op til 2 hunde desuden også hjerteligt velkomne i huset!

Moderne og charmerende indretningsstil med brændeovn

Det er nemt at se, at sommerhuset i 2019 har gennemgået en stor renovering. Køkken, bad og stort set alt interiør er fuldstændig nyt, og indretningen er et velbalanceret miks mellem det moderne og den klassiske, charmerende sommerhusstil med små, personlige detaljer.

Opholdsrummet med stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med køkken, og det giver mulighed for masser af skønt samvær. I sofahjørnet står brændeovnen, som med sine knitrende flammer spreder varme og skøn atmosfære på selv de koldeste feriedage, og gennem de store vinduer har I udsyn til den grønne natur.

Huset har tre gode soveværelser, det ene med egen udgang til terrassen. De praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, kommer I nemt omkring de huslige pligter.

Skønne terrasser og ugeneret, naturskøn beliggenhed

De varme sommerdage skal selvfølgelig bruges på den store terrasse, som både har en overdækket og en åben del. Grønne træer og buske giver jer en ugeneret beliggenhed, og I kan nyde feriedagene i ro og fred.

Både børnene og hundene vil elske haven, hvor de kan få lov til at tumle, og der er flere små siddekroge med bænke, hvor I kan læse en god bog, mens fuglene kvidrer i trætoppene, eller holde en hyggelig picnic i det grønne.

Houstrup er et roligt og børnevenligt område med masser af skøn natur. Der er kort vej til campingpladsen, hvor I kan købe friskt morgenbrød, og I kan køre hele vejen ned til stranden, hvor der er en stor parkeringsplads.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30314

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus mit sehr guter Einrichtung und tollem Service durch Esmark.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles bestens…wir haben uns sehr wohlgefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich mit Liebe zum Detail eingerichtet.
Man fühlt sich sofort wohl und kann
Entspannen. Das Brennholz vor der Tür ist ebenfalls sehr Praktisch und schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.994
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...