Lyst og rummeligt feriehus med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon
Sandtag 17, Houstrup - Søg på husnr. 30317
Gæsterne siger: icon icon

Har I brug for en afslappende ferie langt væk fra hverdagen? Så er dette feriehus det perfekte valg. Den lyse indretning sørger for, at I straks vil føle jer hjemme, og med ekstra highlights i form af sauna og spabad har I jeres helt egen lille wellnessoase.

To dejlige stuer og ekstra wellness

Feriehuset egner sig perfekt til dem, der sætter pris på lidt privatliv. I den store stue er der god plads til at sætte sig ned med en bog og en kop kaffe og nyde feriedagene, og på de kolde årstider sørger brændeovnen for både varme og god feriestemning.

Det veludstyrede køkken råder over alt, hvad feriekokkene har brug for. Og efter maden klarer opvaskemaskinen den sidste oprydning for jer, mens I slapper af og slår mave på sofaen.

Har I brug for lidt ekstra afslapning, gemmer det største af husets 2 badeværelser på en ekstra overraskelse: Jeres helt egen wellnessoase med både sauna og spabad! Her kan I med garanti få ladt batterierne op og tanke ny energi.

Træterrasse og 2.200 m² stor grund

Med ferieadresse på Sandtag 17 får I en super dejlig beliggenhed. På den ene side har I jeres egne private og idylliske omgivelser, og på den anden side har I ikke langt til diverse udflugtsmål. Den næste indkøbsmulighed ligger kun en gåtur væk – og 3,5 km fra huset finder I den fantastiske sandstrand, som helt sikkert også er et besøg værd!

Houstrup er et roligt og familievenligt ferieområde med masser af plads til at folde sig ud. Har I lyst til lidt afveksling fra de afslappende dage på den store træterrasse, ligger der flere feriebyer såsom Nr. Nebel og Henne Strand i nærheden, som byder på både shoppemuligheder, spisesteder og hyggelig atmosfære.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30317

D.
sagde , Viby J

Ok hus, med dejlig stor spabad.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2006 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...