Hyggeligt sommerhus på stor grund i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 78, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30320
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I det naturskønne Houstrup finder i dette fine sommerhus på Hedevang 78. Her er plads til 4 personer og 2 hunde, som helt sikkert vil nyde en rolig ferie her. I sommerhuset er der brændeovn, som spreder en ekstra hyggelig stemning på ferien.

Hyggelige stunder i sommerhus med brændeovn

Når I kommer ind i sommerhuset, træder I direkte ind i køkkenalrummet, hvorfra I har adgang til alle ferieboligens andre rum, heraf 3 soverum, hvor det første er indrettet med en enkeltseng, det næste med 2 enkeltsenge og det sidste med en dobbeltseng. Dertil har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme, så I ikke skal fryse fødderne på vej ud af badet.

Feriehuset opvarmes hurtigt og energivenligt med varmepumpen, som samtidig skaber et godt indeklima. Det er også muligt at tænde op i brændeovnen og mærke hyggen sprede sig, mens de flotte flammer danser rundt og skaber en vidunderlig stemning.

Sommerhuset har opvaskemaskine, hvilket er et plus, så I kan tage et spil kort sammen eller se en god film i stedet uden at skulle bekymre jer om, hvem der tager opvasken.

Stor grund kun 3 kilometer fra havet

Sommerhuset ligger på en 1836 kvadratmeter stor naturgrund, hvilket jeres hunde formentlig vil elske. Den store terrasse er lukket, så hverken børn eller hunde stikker af og går på eventyr på egen hånd. Her er der både mulighed for at sidde under den åbne himmel, eller under den afskærmede og overdækkede del af terrassen, så I kan nyde havemøblerne og holde grillaften, selvom det skulle dryppe lidt.

Vesterhav og vandreruter i Houstrup

Er I til lange vandreture, ligger Vesterhavet kun 3 kilometer fra adressen på Hedevang 78. Her kan I råbe i blæsten og nyde bølgerne. Uanset hvornår, er stranden og havet her altid et besøg værd. I kan også benytte jer af det utal af stier, der snor sig gennem Houstrups skønne natur. Blåbjerg plantage er også et oplagt sted at både vandre og cykle.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.836
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...