Hyggeligt sommerhus i skovlandskabet med sauna

3
icon
icon
icon

Sandtag 34, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30321
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I også til at slappe af og komme væk fra hverdagens stress? Så er dette sommerhus helt perfekt til jer. Her får I ikke kun et veludstyret hus, med alt, hvad ferien behøver, men også en sauna, en stor terrasse og en skøn lys og venlig stue.

Rigtig hyggeligt sommerhus

Sommerhuset råder over 3 soveværelser og et areal på 100 kvadratmeter. Her er der rigelig med plad til hele familien, og hunden er også mere end velkommen. Indenfor sørger saunaen for, at I kan slappe af og få varmen på de kølige dage eller efter en lang gåtur i den friske luft.

På den store, åbne terrasse er der rig mulighed for at holde en grillaften eller slænge sig i liggestolene på en varm sommerdag, og på den store græsplæne, som også råder over en sandkasse og gynge, kan de yngste feriegæster blive godt underholdt, imens I slapper af med en god bog.

Spændende omgivelser

Husets beliggenhed er helt unik, omringet af høje træer og med Houstrups skov lige ved siden af, hvor I kan gå på opdagelse og udforske de naturskønne omgivelser. Også stranden ligger kun få minutters kørsel væk, og den er et besøg værd i al slags vejr. Tag en dukkert i varmen, gå en tur langs vandkanten eller se de store bølger boltre sig i stormvejret.

Skal der planlægges en dagsudlugt, er den lille havneby Hvide Sande et oplagt valg. Her kan I besøge Fiskeriets Hus, shoppe, eller spise en lækker frokost på en af de små caféer på havnen i den unikke atmosfære. Skal I på tur med de små gæster, er Bork Vikingehavn eller Legoland i Billund også to spændende udflugtsmål.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30321

D.
sagde , Danmark

Nej, det var et meget fint, velholdt og dejligt hus.Dejligt feriehus med en stor lækker terrasse og mange hyggekroge. Huset har virkelig alt hvad man skal bruge, og alt er velholdt. Der er gode senge og dyner. Der er god plads i haven til at spille fodbold, gynge og lege.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2006 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...