Sommerhus på stor plænegrund – renoveret 2023

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30344
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Midt i Houstrups skønne sommerhusområde ligger dette feriehus på en stor plænegrund på Søndervang 11. Her er hverken langt til plantagen eller heden, uanset om I nyder naturen på cykel eller til fods. Sommerhuset har plads til 5 personer, blev renoveret i 2023 og fremstår moderne og stilfuldt indrettet.

Plads til nærvær og hygge

Sommerhuset på 73 kvadratmeter fordeler sig blandt andet på en entré og 3 lyse soverum, hvoraf de 2 af dem er indrettet med dobbeltseng og det sidste værelse har en enkeltseng, så der er plads til jer alle, uanset om I er et vennepar, blot jer selv eller en lille familie. Det flotte badeværelse er udstyret med gulvvarme, så der ikke bliver kolde fødder.

Det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, giver jer god mulighed for at nyde hinandens nærvær, mens I hver især laver noget forskelligt. Brændeovnen, med sine dansende flammer, skaber en magisk atmosfære og giver følelsen af hygge. Læg et puslespil ved spisebordet eller læs en god bog i sofaen, mens varmen breder sig. I kan også benytte jer af varmepumpen for effektiv og energirigtig opvarmning af sommerhuset.

Terrasse om hele huset

Den 1326 kvadratmeter store plænegrund, hvorpå sommerhuset ligger, giver gode muligheder for at nyde det gode vejr udenfor med bold- og havespil, eller hvis I er mere til afslapning på solvognene, er det bestemt også en mulighed her. Rundt om hele ferieboligen er der terrasse, så I kan nyde hver en solstråle i løbet af dagen. Havemøbler og grill står også til jeres rådighed her, så I blot skal læne jer tilbage og nyde ferien.

Tæt på naturen og Vesterhavet

Fra adressen på Søndervang 11 har I blot 4 kilometer til det brusende Vesterhav, som året rundt er et besøg værd. Samme afstand har I til Nørre Nebel, hvor I finder både dagligvarebutikker, bager og diverse specialbutikker.

Selve Houstrup er kendt for sin enestående natur og rige dyreliv. Her er der gode muligheder for at se både rådyr, egern og mange andre af skovens dyr – måske endda i jeres egen have. De mange stier er perfekte til jer, der nyder at gå ture eller tage på cykeleventyr.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.326
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...