Sommerhus på ugeneret naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30351
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I 6 personer, som leder efter det perfekte sommerhus på en ugeneret naturgrund – så kan Engvejen 8 i Houstrup være det helt rigtige sted for jer. På den store træterrasse kan I tilbringe mange hyggelige timer i det fri. I kan også oplade elbilen direkte ved sommerhuset.

Opholdsstue med brændeovn

Det hyggelige sommerhus på Engvejen 8 har en stor kombineret stue, hvor man kan sætte sig godt til rette i sofaen eller spille brætspil ved spisebordet om aftenen. Køkkenet er praktisk udstyret og gør madlavningen til en leg takket være induktionskogeplade, køleskab med fryser og opvaskemaskinen. Brændeovnen giver behagelig varme og hygge, og træets knitren skaber en dejlig feriestemning. Hvis det er nødvendigt, kan du tænde for den energibesparende varmepumpe, som sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

I det 53 m² store feriehus er der 3 soveværelser, hvor I kan hvile godt ud i den friske vesterhavsluft. De 2 værelser er udstyret med dobbeltsenge og det sidste værelse med en køjeseng. Der er også et badeværelse med gulvvarme.

Vidunderlig natur og en fredelig oase

Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den store træterrasse, som løber rundt om sommerhuset. Her kan I altid finde en fredelig plet at trække sig tilbage på med en god bog, eller tage solbad på en varm dag. Om sommeren kan I hurtigt køle af under udebruseren, før I sætter jer til rette i liggestolene.

Nyd en kop friskbrygget kaffe om morgenen i den friske luft, lyt til naturen, der omgiver dig her, det er enestående fredfyldt. Naturgrunden er bevokset med træer og buske, så her kan I opholde jer ugenert. Nyd udsigten til de vidunderlige naturomgivelser og freden og roen, slap af eller læs en bog. Ved feriehuset er der opladningsmulighed til elbilen, så den er opladet om morgenen og klar til dagens aktiviteter.

Gå en tur gennem plantagerne

Kun få hundrede meter adskiller det smukke sommerhus på Engvejen 8 fra den store klitplantage. Her kan man tilbringe mange hyggelige timer i den friske luft og gå lange ture i det store område. I forbindelse med plantagen finder i også Danmarks højeste klit, Blåbjerg, hvorfra udgår flere vandre- og mountainbike-ruter. På et par minutter kan du køre til Nørre Nebel i bil og gøre brug af de fine indkøbsmuligheder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:53 / 2.236
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...