Lyst og venligt feriehus på stor indhegnet plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30388
6 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette hyggelige feriehus til op til seks personer ligger midt i Houstrups feriehusområde på en stor naturgrund med masser af plads til leg, sport og sjov. Søndervang 22 har et dejligt køkkenalrum til familielivet, en knitrende pejs samt spa og sauna til afslapning. Nyd en afslappende ferie i Houstrup ikke langt fra Blåbjerg Plantage.

Har I en el-bil, er her mulighed for at oplade direkte ved feriehuset. Husk at medbringe eget kabel.

Ferieidyl i et dejligt lyst sommerhus – langt fra hverdagen

På Søndervang er der dømt ren feriehygge. Både udvendigt og indvendigt oser feriehuset af charme og klassisk sommerhusferie langt fra den travle hverdag. Her kan I holde ferie i naturskønne omgivelser, og jeres hunde er også mere end velkomne!

Samlingspunktet er det åbne alrum, som forener køkken og stue i ét. Her er lyst, ovenlysvinduerne giver en lys og luftig atmosfære. Her er der rigeligt med siddepladser, og mens mørket falder på udenfor, kan hele familien samles til filmhygge og kortturneringer, mens brændeovnens knitren sørger for ekstra god feriestemning i de sene aftentimer. Også en energibesparende varmepumpe er installeret i sommerhuset.

De seks sovepladser fordeler sig på tre rummelige værelser. Her er I sikret en god nattesøvn. På badeværelset er der naturligvis gulvvarme, så I ikke fryser tæerne. Det er også herinde, boblebadet og saunaen venter jer! Her kan I kravle ind efter en lang tur i skoven og igen få varmen. Vaskemaskinen finder I også her på badeværelset.

Dejlig terrasse nær et dejligt skovområde

Fra opholdsstuen er der udgang til den store terrasse og videre til græsplænen, som er delvist afskærmet og indhegnet. Lad børnene lege, hundene snuse rundt og hør fuglene synge i baggrunden. Nyd det dejlige vejr med en god bog eller solbadning på terrassen.

Det er også her, at de lune sommeraftner skal nydes. Tænd op i grillen, dæk op under terrassen overdækning, hvor I kan nyde en skøn grillaften. Måske står den på hjemmelavet burger eller også har I måske selv fanget fisken, den skal grilles?

Rolige Houstrup med smuk natur

Det idylliske ferieområde Houstrup er omgivet af heder og skove. Her er der ikke langt til det brusende Vesterhav, og området er spækket med gode stier, så I kan gå ture eller cykle rundt. Der er smukke små vandrestier i hele sommerhusområdet, så I kan tage på nye ture hver dag og opleve spændende ting. For børn er der gode skovlegepladser i nærheden, og på en regnvejrsdag kan I bowle, bade eller opleve det indendørs legeland i Landal Seawest.

Ligesom Vesterhavet, finder I også indkøbsmuligheder indenfor få kilometer! I Nørre Nebel ligger også en bager, slagter og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden nem!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.240
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...