Fine rammer for en lækker ferie i flotte omgivelser med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 102, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30402
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups fredfyldte ferieområde finder I dette fine sommerhus. Her er der rigtig fine rammer for en lækker ferie i rolige og flotte omgivelser i et hus med sauna, spabad og hund tilladt.

Lyst og lunt med sauna og spa

På Kirkeflod 102 får I et dejligt sommerhus, lyst og lunt indrettet, og med plads til hele familien. Selv det sidste, men mindst lige så vigtige medlem, hunden, er også rigtig velkommen.

Den rummelige stue ligger i forbindelse med køkkenet og indbyder til masser af samvær. Det bliver helt sikkert feriens mødested, når de næste feriedage skal planlægges over aftensmaden, eller der skal holdes en hyggelig filmaften.

I har to badeværelser, og på det ene finder I et spabad og en sauna, så I kan blive forkælet lidt ekstra i løbet af ferien. En tur i saunaen eller spaen gør altid godt, især efter en frisk dag udenfor med mange nye indtryk og oplevelser.

Terrassehygge og udflugter

Det gode vejr kan nydes fra den dejlige terrasse, og på den store græsplæne kan børnene og hunden få masser af timer til at gå med leg og spil.

En lille udflugt er bestemt heller ikke en dum idé, og huset ligger kun en lille køretur væk fra stranden. Der ligger masser af små, hyggelige feriebyer i nærheden såsom Henne Strand og Bork, og vil I hellere på ”rigtig shopping” er storbyen Esbjerg et godt bud.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30402

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten ursprünglich ein anderes Haus gebucht das aber wegen eines Wasserschadens nicht verfügbar war somit war dieses Haus für uns eine Ersatzlöung. Wir haben schon 2x in einem anderen Haus gebucht und haben somit eine direkten Vergleich.
Wir mache in der kalten Jahreszeit unseren Urlaub dieses Haus war bei Ankunft warm das war einfach Prima es gab kleine Seifen in jedem Bad das war eine ganz liebe Geste ich hab mich nach 5 Min schon sehr wohl gefühlt es ist toll ausgestattet wenn auch das sitzen auf dem Sofa etwas schwierig war.das die Terasse geschlossen ist war für unsere Katzen super sie konnten raus ohne das sie ausbüchsen. In diesem Haus ist alles vorhanden das man im Urlaub braucht wir würden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütlich eingerichtetes Ferienhaus für den perfekten Urlaub mit Hund in ruhiger Naturlage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, wo wir uns sehr wohlgefühlt haben

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...