Charmerende træhus med masser af sommerhusidyl

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 14, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30416
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor græsgrund i Houstrups fredelige ferieområde ligger dette hyggelige feriehus og venter på jer. Indvendigt som udvendigt udståler det fine træhus ægte sommerhusidyl, og den ugenerede beliggenhed giver jer ekstra meget fred og ro til at nyde ferien.

Idyllisk indretning med brændeovn

Feriehuset på Kirkeflod 14 rummer plads til 6 personer, og også hundene er hjerteligt velkomne – det perfekte valg til en afslappende og hyggelig familieferie med masser af samvær.

Her er dømt ægte sommerhusferie, og med den personlige indretning og de karakteristiske trævægge emmer huset af klassisk feriehusidyl. Især stuen er kærligt indrettet, og her kan I læne jer tilbage med en god bog og en kop kaffe, mens brændeovnen sørger for feriestemning og god varme.

I indretningen er der også tænkt på det praktiske, og med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter hurtigt klaret, så I har god tid til at slappe af og nyde fridagene.

Dejlig beliggenhed i det fredfyldte Houstrup

Houstrups ferieområde er både dejlig fredfyldt og spækket med flot natur. Den 1.540 m² store græsgrund ligger midt i den grønne natur, og mens I uforstyrret nyder den varme sol fra liggestolene eller får en kold drink ved havebordet, kan børnene og hundene få lov til at lege på den store græsplæne.

Har I lyst til at udforske naturen nærmere, er der et hav af vandre- og cykelstier i nærheden, der fører jer gennem det farverige skov-, klit- og hedelandskab. Den smukke Blåbjerg Plantage ligger heller ikke langt væk, og holder I af naturen, er et besøg her et absolut “must”.

På den hyggelige picnicbænk i haven kan I spise en lækker frokost i solen, og for at runde dagen godt af, kan I tænde op i husets grill og tilberede et ægte feriemåltid i den lune aftensol.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30416

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und ruhig gelegenes Ferienhaus.
Die Betten bieten einen sehr hohen Schlafkomfort und die Ausstattung ist sehr umfangreich. Ein toller Platz zum entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus sehr zufrieden und würden das auch wieder Mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten das Haus im November bei 0 – 10° C gemietet, die Wärmepumpe hat sehr gut funktioniert. Also ist ein Urlaub an kalten Tagen gesichert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.540
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...