Charmerende træhus med masser af sommerhusidyl

3
icon
icon
icon
1698
Kirkeflod 14, Houstrup - Søg på husnr. 30416

På en stor græsgrund i Houstrups fredelige ferieområde ligger dette hyggelige feriehus og venter på jer. Indvendigt som udvendigt udståler det fine træhus ægte sommerhusidyl, og den ugenerede beliggenhed giver jer ekstra meget fred og ro til at nyde ferien.

Idyllisk indretning med brændeovn

Feriehuset på Kirkeflod 14 rummer plads til 6 personer, og også hundene er hjerteligt velkomne – det perfekte valg til en afslappende og hyggelig familieferie med masser af samvær.

Her er dømt ægte sommerhusferie, og med den personlige indretning og de karakteristiske trævægge emmer huset af klassisk feriehusidyl. Især stuen er kærligt indrettet, og her kan I læne jer tilbage med en god bog og en kop kaffe, mens brændeovnen sørger for feriestemning og god varme.

I indretningen er der også tænkt på det praktiske, og med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter hurtigt klaret, så I har god tid til at slappe af og nyde fridagene.

Dejlig beliggenhed i det fredfyldte Houstrup

Houstrups ferieområde er både dejlig fredfyldt og spækket med flot natur. Den 1.540 m² store græsgrund ligger midt i den grønne natur, og mens I uforstyrret nyder den varme sol fra liggestolene eller får en kold drink ved havebordet, kan børnene og hundene få lov til at lege på den store græsplæne.

Har I lyst til at udforske naturen nærmere, er der et hav af vandre- og cykelstier i nærheden, der fører jer gennem det farverige skov-, klit- og hedelandskab. Den smukke Blåbjerg Plantage ligger heller ikke langt væk, og holder I af naturen, er et besøg her et absolut “must”.

På den hyggelige picnicbænk i haven kan I spise en lækker frokost i solen, og for at runde dagen godt af, kan I tænde op i husets grill og tilberede et ægte feriemåltid i den lune aftensol.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.540
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...