Hyggeligt og hundevenligt hus med sauna og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30426
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups grønne skovområde ligger dette hyggelige træsommerhus og venter på jer. Den lyse og venlige indretning sørger for, at I falder godt til fra første feriedag, og den lukkede terrasse er perfekt til både børnene og hundene. Der er tilmed en sauna, så I rigtig kan nyde jeres getaway fra hverdagen.

Masser af afslapning med hyggeligt sofahjørne og sauna

I vil straks blive budt velkommen af de lyse omgivelser, der fortsætter hele huset igennem, lige fra den åbne køkken- og spisestueafdeling til de 4 soveværelser og det flotte badeværelse med gulvvarme.

Især sofahjørnet bliver centrum for hyggeaftenerne, og her er der plads til, at hele familien kan slappe af med en god film eller et spil kort rundt om sofabordet, mens brændeovnens flammer spreder feriestemning og varme i baggrunden.

Omgivelserne og terrassen indbyder til masser af udendørsdage, gåture og fred og ro i solen, og efter en herlig dag ude i den friske luft, kan I hurtigt få varmen igen i saunaen, der sørger for, I kan få ladet batterierne op igen.

Det perfekte valg til børn og hunde

Med Hans Hansensvej 16 som ferieadresse får I et hus på en dejlig åben naturgrund blandt skovens træer, og det er det perfekte valg, hvis I gerne vil have børn og hunde med.

Rundt om huset har I nemlig en dejlig græsplæne, hvor der er plads til leg og boldspil, og terrassen er lukket af, så I roligt kan slappe af i liggestolene, mens børnene og hundene har gang i deres eget.

Den delvist overdækkede terrasse gør, at I kan nyde de naturskønne omgivelser i det meste slags vejr, og I kommer også nemt i læ, hvis vejret pludselig skulle skifte.

Grillen og havemøblerne står klar, så I kan gøre de lune sommeraftener ekstra gode med et lækkert måltid på terrassen, og med de høje træer, der indrammer huset, har I masser af privatliv, mens I nyder maden og planlægger morgendagens aktiviteter.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30426

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus med lukket terrasse , som især er velegnet til os med hund.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:90 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (99 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...