Skønt feriebolig med poolrum til 8 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovvang 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30435
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Skovvang 10! Oprindeligt bygget i 1994 og renoveret i 2020, udstråler dette 158 kvadratmeter store poolhus sin gæstfrihed med plads til 8 gæster. Fordi vi mener, at ferier inkluderer hele familien, byder boligen velkommen til 2 kæledyr- dog undtaget katte. Vi vil gerne minde om, at ungdomsgrupper ikke er tilladt i dette feriehus.

Komfort og wellness – pool, spa og sauna

Samtalekøkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen enkel, så I kan hurtigt vende tilbage til hyggen. 

I stuen skaber den hyggelige brændeovn en varm atmosfære, perfekt til at nyde jeres yndlingsserier eller film via husets Chromecast.

I feriehuset er der også både en tørretumbler og en vaskemaskine til rådighed, så I kan holde garderoben ren under hele jeres ophold.

Der er fire soveværelser i ferieboligen: to har dobbeltsenge, hvoraf den ene er med komfortabel elevation, og to med to enkeltsenge – en ideel indretning til familier med børn.

Sommerhuset byder på et imponerende poolområde, der er ideelt til familiehygge og afslapning. Den 18m² store pool er udstyret med en svømmetræner, som gør det muligt at holde sig aktiv, mens man nyder ferien. Poolrummet har en rutsjebane og et Bluetooth-højtalersystem, der sørger for musik og underholdning. Efter en svømmetur kan I slappe af i spaen eller saunaen, som giver en perfekt afslutning på dagen. Derudover er der en hårtørrer tilgængelig på begge badeværelser.

Sommerhuset har to energivenlige varmepumper, en luft-til-luft og en luft-til-vand, som sørger for opvarmning af poolen. Dette sikrer en behagelig og økonomisk opvarmning under hele jeres ophold, så I kan nyde jeres tid fuldt ud uden bekymringer.

Afslapning – Multibane og trampolin

Rundt omkring huset finder I en delvis overdækket og åben terrasse, der er fuldt udstyret til en behagelig ferieoplevelse. Her er der både grill og havemøbler til en hyggelig grillaften samt parasol og solvogne til de solrige dage.

Fra terrassen kan I nyde udsigten over den 2098 kvadratmeter store naturgrund, hvor I også finder en multibane på 140 kvadratmeter, som kan bruges til aktiviteter som fodbold og meget mere. Derudover er der en trampolin, en gynge og en sandkasse, så der er masser af plads til leg og aktivitet.

Det vil glæde jer at høre, at der venter en overraskelse til børnene – en særlig gestus fra husejeren.

Naturskønne oplevelser – Strand og skov

Med Skovvang 10 som base for jeres næste ferie er I omgivet af naturskønne oplevelser. Feriehuset ligger kun 4 km væk fra havet, hvor I kan nyde en dag med sand mellem tæerne og lyden af Vestkystens brusende bølger.

Derudover ligger indkøbsmulighederne blot 2,5 km væk i Nørre Nebel, hvor I også kan forkæle jer selv med en is som en dejlig afslutning på dagen.  Feriehuset er beliggende i det naturskønne Houstrup, der byder på rig mulighed for naturoplevelser for både store og små. Uanset om I foretrækker en cykeltur til stranden eller en gåtur i Blåbjerg Plantage, er der noget for enhver smag. Selv jeres firbenede familiemedlemmer kan nyde at boltre sig her.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 2.098
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (111 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...