Charmerende sommerhus med sauna i fredfyldte omgivelser

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 73, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30440
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Peder Larsensvej 73 står dette hyggelige sommerhus klar til at byde jer velkommen på en dejlig ferie i fredfyldte og idylliske omgivelser. I vil føle jer rigtig godt tilpas i dette lyse og venlige hus, hvor I tilmed får en sauna og to dejlige terrasser i ugenerede og flotte omgivelser.

En god portion charme og masser af privatliv

Så snart I træder ind ad døren i det hyggelige murstenshus, vil feriefølelsen strømme frem i jer. De lyse og venlige omgivelser byder jer varmt velkommen fra start, og huset emmer af charme fra ende til anden, som skaber trygge og hjemlige rammer fra første ferieøjeblik.

Få hurtigt fordelt sovepladserne mellem jer, og gem udpakningen til senere – i den åbne stue står det hyggelige sofahjørne klar, så I kan slappe af med en god bog eller planlægge de næste dages udflugter og oplevelser, og er solen fremme, er der gennem stuen udgang til en af de to dejlige terrasser.

På terrassen kan I helt ugeneret nyde solens varme fra liggestolene eller spise en lækker frokost rundt om havebordet, mens de høje træer, der rammer grunden ind, sørger for god læ og masser af privatliv. Den store græsplæne er perfekt til leg, især for børnene og hunden.

Slap af i saunaen efter en oplevelsesrig dag i den flotte natur

Houstrups naturskønne område er helt sikkert værd at udforske, og der er lagt op til lange spadsereture i den imponerende natur i Blåbjerg Plantage, langs stranden og mellem træerne i skoven.

Efter en lang dag med frisk luft står husets sauna klar til at tage hånd om jer, og her kan I for alvor slappe af og nyde feriefreden, mens I får varmen igen. Er hverdagens strabadser ikke allerede gemt væk, vil de blive glemt helt her.

Her får I ferie i ægte sommerhusstil for hele familien i de skønneste omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30440

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig gelegen im Guldwangen Wohngebiet. Gut ausgestattet, alles was man braucht ist da. Es besticht durch einen großen Wohn-/ Essbereich.

Das Bad ist im Retro-Style gehalten und verfügt über eine ebenerdige Dusche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr gut,es ist gemütlich eingerichtet.Wir habeen uns sehr wohlgefühlt und würden immer wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich kenne bereits ca. 100 Ferienhäuser in der Gegend. Ausstattung und Sauberkeit des gemieteten Ferienhauses befinden sich im guten Bereich.
Würde es wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.460
Renoveret / Byggeår:2008 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (114 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...