Hyggeligt træsommerhus med sauna i Houstrup

3
icon
icon
icon

Højsvej 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30442
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine sommerhus ligger på en stor naturgrund i det rolige Houstrup, gemt væk inde mellem fyrretræerne og det vestjyske naturlandskab. Lige meget om hele den lille familie tager af sted, eller I tager på kærestetur, kan I til hver en tid slappe af foran brændeovnen, varme jer i saunaen eller udforske det nærliggende fredede naturområde.

Træsommerhus med charme i rolige omgivelser

Det klassiske stråtagshus’ hjerte er den åbne spisestue, som emmer af charme og ægte sommerhusferie.

Store tagvinduer og vinduespartier giver jer en flot udsigt ud over den omkringliggende natur og sørger samtidig for lyse og venlige omgivelser indenfor. Her kan I sammen klargøre aftenens måltid i køkkenet, og efter maden kan I slappe af med en god bog foran den knitrende brændeovn, mens opvaskemaskinen klarer det sidste af oprydningen for jer.

Stuen og soveværelserne har gulvtæpper, og i badeværelset er der gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen. Her finder I også et af husets highlights, saunaen, hvor I efter en lang gåtur under trætoppene eller en strandudflugt til det brusende Vesterhav kan få varmen igen. Den energibesparende varmepumpe sørger også for, at I billigt kan varme huset op.

Nordisk fyrreskov og enestående klitlandskab

Rundt om huset finder I flere terrasser med udsigt til den flotte natur, hvor I kan sole jer i det gode vejr og nyde freden og den friske luft. Den afskærmede solterrasse er perfekt til en god morgenmad eller frokost på de varme sommerdage, og her er der sørget for både havemøbler og liggestole til jer. Til børnene er der sat både en gynge og en sandkasse op.

Det nærliggende fredede naturområde indbyder til lange spadsereture i de flotte omgivelser, og den brede sandstrand i Houstrup ligger kun et par minutters kørsel gennem det smukke klitlandskab væk.

Har I lyst til flere oplevelser, kan I tage på udflugt til en af de små, hyggelige feriebyer Henne Strand og Hvide Sande, som begge summer af liv og god feriestemning.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30442

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ideal für vier Personen und hat alles was man für einen schönen Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer Wald liebt, ist hier bestens aufgehoben

alles super, war das 3.Mal in diesem Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich mit TV Sessel. Viele Decken. Falls es kalt wird. Von dort kann man viele Touren machen. Die Leute waren immer sehr freundlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.031
Renoveret / Byggeår:2012 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...