Hyggeligt spasommerhus med sauna og stor terrasse

3
icon
icon
icon

Guldvangen 72, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30449
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette lyse sommerhus er der god plads til de maks 6 personer, og på den møblerede terrasse kan der solbades og grilles. Den åbne spisestue indbyder til masser af samvær og afslappende feriestunder foran brændeovnen, og vil I forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra, er saunaen og spabadet det perfekte valg.

Lyst og behageligt med sauna og spabad

De mange vinduer i den åbne spisestue sørger for masser af lys og en venlig atmosfære. Her kan I læse en god bog eller spille kort rundt om stuebordet, og de næste par dages ferieudflugter kan planlægges. Den klassiske brændeovn vil sørge for masser af varme og god feriestemning, især på de kølige og regnfulde feriedage.

Efter madlavningen i det åbne køkken, kan I nyde den flotte udsigt fra spisebordet, mens I spiser den hjemmelavede aftensmad. Opvasken behøver I ikke at bekymre jer om, da køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine. Har I brug for at slappe af og forkæle jer selv ekstra meget, kan I tænde for saunaen eller spabadet og blive varmet godt igennem.

Naturgrund med god plads til leg og spil

Sommerhuset ligger på en skøn, bevokset naturgrund direkte ved skoven. På den store træterrasse kan I smide fødderne opad i liggestolene, mens børnene leger i græsset, gynger eller bygger sandslotte i sandkassen.

Med den delvist overdækkede terrasse kan I til hver en tid nyde den friske luft, og om aftenen kan der grilles, nydes et glas rødvin og spises en god feriemiddag rundt om havebordet.

De høje træer omkranser huset og giver både god læ og masser af privatliv. Kun 100 meter væk ligger et naturfredet område med mange fine vandre- og cykelstier, så I kan udforske de flotte omgivelser og dyrelivet helt tæt på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...