Hyggeligt spasommerhus med sauna og stor terrasse

3
3178
Guldvangen 72, Houstrup - Søg på husnr. 30449

I dette lyse sommerhus er der god plads til de maks 6 personer, og på den møblerede terrasse kan der solbades og grilles. Den åbne spisestue indbyder til masser af samvær og afslappende feriestunder foran brændeovnen, og vil I forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra, er saunaen og spabadet det perfekte valg.

Lyst og behageligt med sauna og spabad

De mange vinduer i den åbne spisestue sørger for masser af lys og en venlig atmosfære. Her kan I læse en god bog eller spille kort rundt om stuebordet, og de næste par dages ferieudflugter kan planlægges. Den klassiske brændeovn vil sørge for masser af varme og god feriestemning, især på de kølige og regnfulde feriedage.

Efter madlavningen i det åbne køkken, kan I nyde den flotte udsigt fra spisebordet, mens I spiser den hjemmelavede aftensmad. Opvasken behøver I ikke at bekymre jer om, da køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine. Har I brug for at slappe af og forkæle jer selv ekstra meget, kan I tænde for saunaen eller spabadet og blive varmet godt igennem.

Naturgrund med god plads til leg og spil

Sommerhuset ligger på en skøn, bevokset naturgrund direkte ved skoven. På den store træterrasse kan I smide fødderne opad i liggestolene, mens børnene leger i græsset, gynger eller bygger sandslotte i sandkassen.

Med den delvist overdækkede terrasse kan I til hver en tid nyde den friske luft, og om aftenen kan der grilles, nydes et glas rødvin og spises en god feriemiddag rundt om havebordet.

De høje træer omkranser huset og giver både god læ og masser af privatliv. Kun 100 meter væk ligger et naturfredet område med mange fine vandre- og cykelstier, så I kan udforske de flotte omgivelser og dyrelivet helt tæt på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...