Hyggeligt sommerhus med pool, spa og sauna i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 70, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30460
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvad enten I er til vandring i naturen, cykelture, standen eller ”bare” hygge med familie og venner finder, I på Guldvangen 70 i Houstrup et dejligt sommerhus klar til en ferie for op til 10 personer og 1 hund.
I sommerhuset er der lagt op til underholdende timer i swimmingpoolen og afslappende stunder i spa og sauna. Desuden byder sommerhuset på et dejligt udeområde, hvor I blandt andet har en beachvolleybane, mulighed for at prøve kræfter ved pull-up barren og efterfølgende slappe af i hængekøjen.
Er I kørende i el-bil, kan den oplades i sommerhusets ladestander (11kW med T2-stikdåse).

Poolrum med swimmingpool, spa og sauna

Et af sommerhusets helt store højdepunkter er poolrummet med flot udsigt til skoven. Her venter jer en 16 kvadratmeter stor pool, hvor I kan tilbringe mange underholdende timer med sjov og leg i vandet. Swimmingpoolen har svømmetræner, og så er den op til 1,40 dyb. I direkte forbindelse med poolen er der et 1×1 m babybassin.

I polrummet venter jer også en skøn spa, hvor I kan nyde masser af afslapning i det varme og boblende vand, mens I ser til, at vandhundene hygger sig i poolen. Fra poolrummet har I desuden adgang til en dejlig sauna, der også byder på masser af afslapning.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Guldvangen 70 bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning, og her er der ingen tvivl om, at I straks vil finde jer godt til rette.

Sommerhuset er indrettet med 4 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I vil til køjs. Efter en god nats søvn skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset – her er nemlig hele 2 badeværelser, som begge endda er udstyret med gulvvarme.

Også i stuen kan I nyde godt af gulvvarmen. Her kan I samles til hyggelige feriestunder, mens brændeovnen med sine knitrende flammer sørger for, at den hyggelige feriestemning er helt i top. Her er der også mulighed for at dyste i spil på PlayStation 4 og se film via Android TV boks eller streame via ChromeCast fra egen laptop eller smartphone.

Klinkegulvet i entréen og køkken alrummet er ligeledes udstyret med gulvvarme.

Dejligt udeområde med terrasse og volleybane

Sommerhuset er beliggende på en skøn naturgrund i Houstrup, og her venter jer et dejligt udeområde, som I kan tilbringe feriens solrige feriedage på.

På grunden har I blandt en volleybane, hvor I kan spille volleyball i løbet af ferien. Skal I mon have arrangeret en turnering, så I kan finde feriens bedste volleyhold?

Udendørs har I også flere skønne terrasser, hvor der står havemøbler, liggestole og kul- såvel som gasgrill til rådighed for jer, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage. Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der er en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Skønne naturoplevelser i Houstrup

Houstrup er et ferieområde, der byder på flere skønne naturoplevelser. Her kan I blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten til fods eller på cykel kan tage ud at opleve den skønne natur helt tæt på.

3 kilometer fra jeres ferieadresse på Guldvangen 70 ligger stranden og Vesterhavet, som er værd at besøge, uanset hvordan vejret arter sig.

 

*Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 30460

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sauberes, gemütliches und mehr als komplett eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Treppe ist schon sehr eng und steil (das Obergeschoss für Kleinkinder evtl. unsicher)
Leider ist kaum Staumöglichkeit für Vorräte in der sonst super ausgestatteten Küche vorhanden. Der große Pool wurde von uns allen intensiv genutzt.
Sonst ein super Haus – wir hatten eine tolle Zeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Grundstück. Gute Raumaufteilung. Geschmackvolle Einrichtung. Tischkicker und Tischtennis haben uns die kühlen Abende gerettet. Schöne Dusche mit Massage und Regenwaldfunktion

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.332
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (89 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 7 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...