Moderne sommerhus med sauna, spabad og hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30464
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Guldvangen 10 er det perfekte valg til både børnefamilier og hundeejere. Husets fredfyldte beliggenhed i Houstrups naturskønne ferieområde giver mulighed for ren afslapning, og derudover er huset indrettet med masser af komfort – på badeværelset har I nemlig jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad.

Lækkert sommerhus med sauna og spa

Lige meget om I har været en tur ved stranden på en varm sommerdag, eller har drukket en varm kop kakao på en kold vinterdag, er spabadet og saunaen det perfekte sted at slappe af og lade batterierne op. På badeværelset med gulvvarme får I altså jeres helt egen lille wellnessoase, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Huset er både praktisk og hyggeligt indrettet med alt, hvad ferien har brug for. Det betyder også, at der både står en opvaskemaskine og en vaskemaskine til rådighed, så der hurtigt kan blive taget hånd om de huslige pligter.

Børne- og hundevenlige omgivelser

Har I børnene med på ferie, kommer de aldrig til at kede sig her. På hemsen med madrasser kan de lege dagen lang, og udenfor står sandkassen og gyngestativet klar til at underholde, mens I nyder solskinsdagene på den gode terrasse. Med plads til op til 3 hunde kan I også tage alle hundene med.

Midt i naturen og alt inden for rækkevidde

Den flotte naturgrund er omgivet af høje træer, hvilket både giver god læ og masser af privatliv til at sole sig og holde grillaften i det fri. Lige i nærheden finder I også udflugtsmål i massevis, lige meget hvad I er til.

Elsker I natur, så er Blåbjerg Plantage den helt rigtige destination til jer, og med de mange vandre- og cykelstier, der snor sig gennem skov- og klitlandskabet, kan I bruge timevis på at gå på opdagelse i de smukke omgivelser og blandt det rige dyreliv.

Har I lyst til spænding og aktiviteter, er der også mange muligheder en kort køretur væk. Rejs tilbage i tiden i Bork Vikingehavn, besøg dyrene i Blåvand Zoo, eller hold en badedag i det subtropiske badeland Sea West.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30464

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist geräumig und trotzdem gemütlich, da das Wohnzimmer einen schönen Kamin hat. Dem Wohnzimmer schließt sich eine Küche sowie ein Esszimmer an. Die drei Schlafzimmer sind mehr oder weniger geräumig, haben zu Beginn leider sehr nach Hund gerochen. Unsere älteren Kinder fanden die gemütliche Schlafhöhle über dem Wohnbereich besonders beeindruckend. Ein schöner, warmer Rückzugsort mit zwei Matratzen.
Besonders positiv haben wir die Kooperation mit verschiedenen Schwimmhallen in der Umgebung wahrgenommen. Da das Wetter während unseres Aufenthalts durchwachsen war, nutzten wir den Code um in Varde die wunderbare Schwimmhalle zu nutzen! Und das kostenlos! Großartig!
Preis Leistungsverhältnis absolut in Ordnung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügig, hell, gemütlich!!! Phantastisches, nicht einsehbares Grundstück

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...