Hygge og selvforkælelse i børne- og hundevenlige omgivelser

3
2548
Jeppesvej 72, Houstrup - Søg på husnr. 30474

I dette flotte og moderne sommerhus i Houstrup kan I holde en dejlig ferie i et naturskønt område med masser af hygge og selvforkælelse. Her kan alle familiemedlemmerne eller vennerne komme med – også hunden.

Herligt lyst med sauna og spabad

På Jeppesvej 72 får I et herligt lyst sommerhus til maks 8 personer, og det sidste familiemedlem, hunden, er også velkommen her. I de 4 soveværelser finder I ikke kun dobbeltsenge, men også god skabsplads, så I hurtigt kan pakke ud.

Huset skal selvfølgelig inspiceres, og foruden det fine åbne køkken- og spisestueområde, finder I ikke mindre end to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med både sauna og spabad, så I rigtig kan blive forkælet i løbet af ferien.

Delvist lukket terrasse og masser af oplevelser i nærheden

Gennem spisestuen kommer I ud på den store, delvist lukkede terrasse. Ud over at være helt perfekt til solbadning og afslapning, kan både børnene og hunden også få lov at få fri leg herude, uden I behøver at holde øje med dem.

Med til huset hører ikke kun en lækker terrasse, men også en herlig grøn græsplæne, hvor der er god plads til leg og spil. Her kan de aktive for eksempel tage en fodboldturnering og finde feriens bedste team, og hunden kan få lov at boltre sig.

Trænger I til lidt afveksling, er der masser af oplevelser i nærheden. Stranden er ikke langt væk, ligesom de smukke naturomgivelser i Blåbjerg Plantage og Filsø også kan nås på en kort køretur. Her kan I helt sikkert få masser af nye ferieminder med hjem i bagagen.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...