Hygge og selvforkælelse i børne- og hundevenlige omgivelser

3
icon
icon
icon
Jeppesvej 72, Houstrup - Søg på husnr. 30474

I dette flotte og moderne sommerhus i Houstrup kan I holde en dejlig ferie i et naturskønt område med masser af hygge og selvforkælelse. Her kan alle familiemedlemmerne eller vennerne komme med – også hunden.

Herligt lyst med sauna og spabad

På Jeppesvej 72 får I et herligt lyst sommerhus til maks 8 personer, og det sidste familiemedlem, hunden, er også velkommen her. I de 4 soveværelser finder I ikke kun dobbeltsenge, men også god skabsplads, så I hurtigt kan pakke ud.

Huset skal selvfølgelig inspiceres, og foruden det fine åbne køkken- og spisestueområde, finder I ikke mindre end to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med både sauna og spabad, så I rigtig kan blive forkælet i løbet af ferien.

Delvist lukket terrasse og masser af oplevelser i nærheden

Gennem spisestuen kommer I ud på den store, delvist lukkede terrasse. Ud over at være helt perfekt til solbadning og afslapning, kan både børnene og hunden også få lov at få fri leg herude, uden I behøver at holde øje med dem.

Med til huset hører ikke kun en lækker terrasse, men også en herlig grøn græsplæne, hvor der er god plads til leg og spil. Her kan de aktive for eksempel tage en fodboldturnering og finde feriens bedste team, og hunden kan få lov at boltre sig.

Trænger I til lidt afveksling, er der masser af oplevelser i nærheden. Stranden er ikke langt væk, ligesom de smukke naturomgivelser i Blåbjerg Plantage og Filsø også kan nås på en kort køretur. Her kan I helt sikkert få masser af nye ferieminder med hjem i bagagen.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...