Godt beliggende familievenligt hus med vaskemaskine og sauna

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30498
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende som et af de sidste huse inden skov og strand i læ under et par fyrretræer, ligger feriehuset Kirkeflod 5 og hilser sine gæster velkommen. Til huset hører en dejlig stor til dels indhegnet grund med græs/natur-plæne og træer. Her er der gynger og god plads ikke kun til familien med børn, men også til familiens hunde.

Varme og hygge med sauna og brændeovn

Indenfor finder I et dejligt indrettet hus med lysnede vægge, et pænt lyst køkken og et nyere badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine. Huset er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge og et køjerum med 4 senge. Ved det store spisebord i køkken-alrummet er der rigelig plads til at samles til god mad og lange spilleaftener, men man kan også vælge at forkæle sig selv med en tur i husets sauna.

God plads med alt til børnefamilien

På Kirkeflod 5 er der tænkt på alle. Til børnefamilien er der både tremmeseng, højstol, babykar og pusleplads. Huset bliver opvarmet med en energisparende luft til luft varmepumpe, men vil man rigtig hygge, kan man tænde op i husets brændeovn, som står centralt mellem stue og spisehjørnet.

Skov, hede og strand lige uden for døren

Fra stuen er der udsigt til haven og udgang til en delvist overdækket terrasse med sandkasse og gode møbler. En anden terrasse befinder sig længere ude på grunden, så du kan altid finde en solrig plads at hygge dig på.

Vil man opleve mere natur, er man her på den rigtige adresse. Kirkeflod 5 ligger nær Houstrup strand og centralt mellem de flotte naturområder ved Ringkøbing Fjord, Fiil sø og selvfølgelig Blåbjerg plantage med cykel og vandreruter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30498

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr schön und ruhig. Es ist super gepflegt und hat ein tolles Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles dein und alles dran. Schön gelegen. Eingezäunt. Großer Garten. Super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut gelegen. Ruhe ist gewährleistet
Die Küche ist sehr geräumig und das Grundstück ist komplett eingezäunt. Ideal Für Familien mit Hund.
Das Farmcafe in der Nähe ist sicher einen Besuch wert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2018 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...