Luksusferie i dette flotte stråtækte ikke-ryger hus

4
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 85, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30499
7 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en blind vej, lige op til skoven, ligger dette lækre stråtagshus og venter på jer. Her kan I holde en rigtig luksusferie i naturskønne omgivelser og plads til alle, selv hundene. Tag hele flokken med på en fantastisk og fredfyldt ferie.

Alt hvad hjertet begærer

Med Kirkeflod 85 som jeres feriehjem, får I alt, hvad hjertet begærer. Den lækre indretning er både moderne og personlig, og de venlige omgivelser vil byde jer godt velkommen fra start.

Med plads til 7 personer er huset indrettet med 2 badeværelser, og I behøver altså aldrig at stå i kø til toilettet. På det største badeværelse finder I desuden både en sauna og en spa, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden.

Tænkt på det hele – både indvendigt og udvendigt

Både udvendigt og indvendigt er der virkelig tænkt på det hele. På den store naturgrund bor I blandt det flotte lyng og hedekrat, og på de 3 store terrasser har I altid god læ til at nyde vejret og den smukke udsigt.

Huset ligger desuden rigtig fantastisk. For det første er der dejlig roligt for enden af den blinde vej, og for det andet grænser det direkte op til den flotte Blåbjerg Plantage, der er et utrolig naturskønt område med masser af små, snoede stier.

Ud over Blåbjerg Plantage er I også kun en kort køretur væk fra den lange sandstrand, som helt sikkert også er et besøg værd. Der er også masser af hyggelige feriebyer såsom Bork Havn, Henne Strand og Hvide Sande i nærheden.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30499

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes sauberes Haus

Auch hier keine Verbesserungsvorschläge

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gepflegtes Haus in einer tollen Umgebung.

Es war alles sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die tolle Lage am Ende einer Sackgasse direkt am Wald zeichnet dieses schöne Haus aus. Gerade für Urlauber mit Hund ist die Lage natürlich besonders attraktiv. Genauso wie die geschlossene Terrasse.
Das Haus selber ist gut ausgestattet und gemütlich, besonders wenn der Kamin brennt. Die durch die vielen Fenster ist sehr hell und sonnig.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.578
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...