Klassisk træsommerhus med sauna og stor græsplæne

3
icon
icon
icon

Søndervang 56, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30511
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en fredelig ferie ved den smukke jyske vestkyst? Så er dette hyggelige feriehus midt i Houstrups skovlandskab det helt rigtige valg. Huset rummer plads til helt op til 8 personer, fordelt på 3 soveværelser og en alkove i stuen – og her kan I endda tage hele 2 hunde med. De store vinduer og de lyse omgivelser sørger for en afslappende og venlig atmosfære, og med egen sauna er afslapningen garanteret.

Ferie uden kompromisser – med helt egen sauna

Det klassiske træsommerhus har alt, hvad feriehjertet begærer. På kolde vinterdage sørger brændeovnen for feriestemning og varme, og stuen er udstyret med et hyggeligt sofahjørne, hvor der kan spilles kort og ses film på de sene ferieaftener.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad ferien behøver, og her finder I også en opvaskemaskine, som vil tage over for jer, når det kommer til oprydningen og de huslige pligter. Huset har også en vaskemaskine, så græspletterne hurtigt kan blive vasket af igen, efter børnene har tumlet udenfor.

Et ekstra highlight er den skønne sauna, som vil blive flittigt brugt – især i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Stor have med masser af plads til leg

Haven er et paradis for de mindste feriegæster, og med både fodboldmål, basketballkurv, gynge, sandkasse og legehus er der sørget for, at de aldrig kommer til at kede sig. Med en grund omkranset af høje træer kan I helt ugeneret nyde solen fra terrassen, mens børnene og hundene tumler på græsplænen.

Med Søndervang 56 som ferieadresse kan I opleve naturen helt tæt på, og mens I slikker sol i liggestolene, kan I høre fuglenes fløjten og bladenes rislen i trækronerne. Om aftenen kan I tænde op i grillen og få dagens sidste solstråler med, inden aftenhimmelen dukker op, og solen dykker ned bag træerne.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30511

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt auf einem großen, sehr gepflegten Naturgrundstück. Für Kinder ist ein Spielparadies vorhanden.
Aber auch unsere zwei Hunde fühlten sich sehr wohl und hatten viel Platz zum Spielen.
In der Küche ist ausreichend Geschirr vorhanden.
Die Sitzmöbel und Liegen auf der Terrasse sind ebenfalls topp.
Das Ferienhaus ist gepflegt, man fühlt sich wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gemütlich und die weihnachtliche Dekoration sehr schön.
Auch in der Küche hat nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Ferienhaus in Houstrup, Brötchen fussläufig am Campingplatz möglich und wunderbare Wege im Wald und auch zum Strand. Wer einen ruhigen Urlaub mag ist hier genau richtig. Auch der Garten und die Terrasse laden im Sommer dazu ein, den ganzen Tag draussen zu verbringen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.414
Byggeår:1993

Køkken:

Fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...