Wellness- og hyggeferie for 8 personer – hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30513
8 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skovvang 29 er et rigtigt hyggeligt og lækkert feriehus til op til 8 personer. Her har I masser af plads til hygge, 4 gode soverum og 2 badeværelser – naturligvis med både sauna og spa. Huset ligger på en dejlig stor grund med masser af plads til leg for både børn og familiens hund, som også er meget velkommen her.

Lækkert feriehus med 2 badeværelser sauna og spa

Denne stråtækte idyl på 141 m2 er perfekt både til den større familie eller til venneparrene. Her er dømt hygge både ude og inde.  Saml familien til fælles madlavning i det godt udstyrede køkken og hyg med god mad og lange spilleaftener ved spisebordet. Måske står den også på stille hygge, tilbagelænet i de bekvemme lænestole med en kop kakao og brændeovnsvarme. I forlængelse af den hyggelige stue med brændeovnen og de bekvemme lænestole har I på 1 sal et yderligere opholdsrum med lækkert fjernsynshjørne og et hjørne, hvor familien kan dyste i bordfodbold.

Efter en dejlig feriedag på Skovvang 29 kan I også afslutte med lidt wellness. Tænd op i saunaen eller husets 4 personers spa og nyd ægte afslapning.

Skovvang 29 er indrettet med 2 gode badeværelser, 3 soverum med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Dertil er her naturligvis både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Stor grund med legeredskaber og stor afskærmet terrasse

Fra husets stue er der udgang til en dejlig stor sydvest-vendt terrasse, hvor I uforstyrret kan sole jer og hygge dagen lang imens børnene leger på gyngerne, i sandkassen eller tumler på den store naturgrund med familiens hund. Imens der tændes op i grillen og skyggerne bliver lange, tager børnene og de barnlige sjæle måske en sidste bolddyst ved fodboldmålet i haven.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30513

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert hus med god plads.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr angenehmes, helles Haus, in dem man sich sofort wohl und zuhause fühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gepflegtes Haus für die ganze Familie.
Eines der wenigen Häuser mit Fliegennetzen vor den Fenstern und der Eingangstür, das finde ich richtig Klasse.
Beide Wohnebenen sind gemütlich und ansprechend eingerichtet.
Wir mieten das Haus gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.733
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...