Skønt feriehus med swimmingpool, spabad og sauna i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30518
8 pers.
Antal personer
4100 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 8 i Houstrup står dette sommerhus klar til jeres næste ferie! Sommerhuset rummer plads til op til 8 personer, der kan nyde en ferie, hvor der både er mulighed for mange sjove timer i swimmingpoolen og afslappende stunder i spabad og sauna. I sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne!

Swimmingpool, spabad og sauna

I sommerhuset på Hedevang 8 er der noget for enhver smag! Sommerhusets swimmingpool vil uden tvivl være et stort hit blandt feriens vandhunde, der i timevis kan lege og bade i den 17 kvadratmeter store swimmingpool.

Til de af jer, der hellere vil slappe af, er der selvfølgelig også mulighed for det; feriehuset byder nemlig på både et spabad og en sauna. Om I foretrækker at sidde i spabadets boblende, varme vand eller i saunaens varme, når I virkelig skal slappe af, så har I altså mulighed for det her.

4 soveværelser og 2 badeværelser

Til feriens 8 gæster er der 4 gode soveværelser, som I kan søge mod, når dagen er omme, så I kan tanke ny energi til de kommende feriedage i Houstrup. Efter en god nats søvn skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset – her er hele 2 badeværelser, så ingen skal stå i kø. Begge badeværelser har desuden gulvvarme, så I også slipper for at fryse fødderne.

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads, hvilket gør, at I virkelig kan få lov til at nyde hinandens selskab. Brændeovnen i alrummet sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. Fra alrummet er det muligt at kravle op på en hems – et sikkert hit blandt feriens yngste gæster.

Jeres ferietid skal naturligvis ikke bruges på en masse praktisk husarbejde, så her er der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det.

Nyd solen på terrassen

Fra sommerhuset kan I træde ud på en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage af jeres ferie. Her har I både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de solrige dage på den åbne terrasse.

Til børnene er der en skøn legeplads blot 200m fra sommerhuset.

Ferie i Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, har I flere skønne oplevelser i vente. Et af de steder, som I naturligvis skal besøge på jeres ferie, er Vesterhavet. Fra sommerhuset har I cirka 4,1 kilometer til de smukke sandstrande og blå bølger.

Af andre oplevelser kan også Blåbjerg Klitplantage nævnes. Her kan I opleve den smukke vestjyske natur på tæt hold. Når I bevæger jer gennem plantagen, kan I enten gøre det til fods eller på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30518

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, schöne Gegend und klasse Wellnessbereich. Zudem ein schöner Spielplatz in der Nähe für die Kinder



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2018 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...