Lækkert stråtækt sommerhus med 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 55, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30520
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus på Hedevang 55 kan man kun føle sig godt tilpas. Det store stråtækte hus har 2 badeværelser og er indrettet med mange gode faciliteter som tv i alle soverum, sauna, spa, vaskemaskine og tørretumbler. Nyd familieferien ved Vesterhavet i et flot indrettet huset beliggende på en dejlig naturgrund med en stor lukket terrasse. Familiens hund er også velkommen her.

Lyst og moderne med hyggefaktor og ps4 til ungerne

Nyd familielivet i den lyse men hyggelige stue, der står i åben forbindelse med køkkenet. Rummet opvarmes energirigtigt med en luft-til-luft varmepumpe, som befinder sig på hemsen. Her er der i øvrigt indrettet et lille ekstra hyggehjørne med fjernsyn – perfekt til de større børn, der vil nyde at kunne gemme sig lidt med ps4, og alligevel kunne følge med i, hvad der sker nedenunder.

Praktisk og lækkert med wellness og tv i alle rum

Tilbagevendt fra en tur til stranden eller fra en svampejagt i skoven vil du elske, at huset har en praktisk baggang med både vaskemaskine og tørretumbler. Her kan du nemt komme af med våde jakker og hurtigt få vasket håndklæderne, så de er friske til næste dag.

Og trænger du til en pause med din yndlingsserie, så har alle soverum eget fjernsyn, ligesom der er fjernsyn på hems og i stuen, hvor der også er chromecast. Så imens de voksne er “vilde med dans”, er børnene sikkert godt igang med en dyst på husets PS4 med tilhørende 2 controllere og 2 spil.

De 2 badeværelser har begge gulvvarme og det større er indrettet med egen wellness: Så det er bare med at tænde op i saunaen eller spaen og nyde den velgørende varme, som især efter en lang tur ved Vesterhavet er en absolut luksus.

Stor naturgrund med lukket terrasse

Det smukke hus står på en stor naturgrund, dejligt privat og i læ ved skovranden. Imens børnene trisser rundt, kan de voksne lægge fødderne op på liggestolene og tage en lille morfar under solskærmen på den lukkede terrasse.

Hedevang 55 ligger i det rolige og naturskønne Houstrup direkte op til Blåbjerg Plantage. På campingpladsen kan der hentes friske rundstykker eller en is og i de nærliggende byer Nr. Nebel og Henne Strand er der masser af muligheder for at handle ind eller gå ud at spise.

Ved Houstrup findes der masser af aktivitetsmuligheder i naturen, en dejlig hvid lang sandstrand og masser af gode udflugtsmål som fx Bork Vikingehavn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30520

D.
sagde , Danmark

Et særdeles dejligt sommerhus.
Godt indrettet, møbleret, dekoreret og med alt, hvad man har brug for.
Tv i alle soverum, gratis wifi.
Dejligt med alt det ekstra service og bestik i køkkenet.
Huset var pænt og rent, da vi ankom.
Dejligt med den lukkede terrasse, når man har hund med og den “ lille skov” bag ved huset.
Der er en smule trafikstøj fra vejen, men ikke noget, som for alvor generede os.
Kan klart anbefale dette sommerhus.

D.
sagde , Danmark

Det var et dejligt feriehus med lækker spa og sauna og godt sted for en hund

D.
sagde , Danmark

Lyst hus, dejligt med gulvvarme.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.339
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (67 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...