Charmerende sommerhus med stor terrasse

3
icon
icon
icon

Søndervang 86, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30522
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I brug for en pause fra hverdagens stress? Så er dette hus på Søndervang 86 det helt rigtige valg. Sommerhuset ligger i et roligt skovområde og har plads til hele 6 personer. Den charmerende indretning vil byde jer varmt velkommen fra første ferieøjeblik, og på den store terrasse er der masser af plads til at nyde de varme solskinsdage.

Ægte charme i den hyggelige spisestue med brændeovn

Den hyggelige spisestue bliver det perfekte samlingspunkt i løbet af ferien. Her finder I en brændeovn, der sørger for at holde jer varme på de kolde og regnfulde dage, på sofaen kan I sætte jer godt til rette med et glas rødvin, og rundt om spisebordet kan der spilles kort og spises en masse lækre, hjemmelavede feriemåltider.

I forbindelse med spisestuen ligger det fine køkken, der ligesom stuen er indrettet med kærlighed og har en helt personlig stil over sig. Her finder I alt udstyr, I skal bruge, når maden skal laves, og opvaskemaskinen hjælper med de huslige pligter efterfølgende.

Delvist overdækket terrasse med bålsted

Huset er omgivet af en stor terrasse, som har alt, hvad der er brug for, når I skal slappe af og nyde fridagene og det gode vejr. Her står både havemøbler og liggestole klar, og ved siden af huset finder I endda jeres helt eget bålsted, hvor I kan bage snobrød på det lune sommeraftener.

Der er selvfølgelig også sørget for en grill, så de varme solskinsdage kan udnyttes fuldt ud, og I sammen kan nyde et godt feriemåltid rundt om havebordet, mens dagens sidste solskinstimer går på hæld.

I den store have er der masser af mulighed for leg og spil, og her kan hele familien arrangere en fodboldturnering eller tage et slag vikingespil i det gode vejr.

I redskabsrummet kan I stille både cykler, fodbolde og proviant, og skulle I løbe tør for det sidstnævnte, ligger købmanden kun 1500 meter væk – og her finder I alt, hvad feriehjertet begærer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30522

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zwar schon älter aber vielleicht deshalb so gemütlich und persönlich eingerichtet. Es fehlte uns nichts . Viele geschützte Möglichkeiten ungestört draußen zu sitzen .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...