Uforstyrret beliggende lækkert indrettet feriehus

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30525
6 pers.
Antal personer
4300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Familieferien kan begynde, – her på Hedevang 13 i det naturskønne Houstrup er rammerne sat. Feriehuset har alle elementer, der er vigtige for en dejlig afslappet ferie ved Vesterhavet. Gode soverum og et hyggeligt opholdsrum med et moderne godt indrettet køkken, som naturligvis har opvaskemaskine. Dertil en praktisk baggang med vaskemaskine og tørretumbler og som prikken på iét en rigtig skøn grund med gode terrasser og garage.

Stilfuldt renoveret og hyggelig med brændeovn

Dette velholdte feriehus er indrettet med 3 fine moderniserede soverum, alle med dobbeltsenge. Det er således idealt både til familie- og til venneferien. I badeværelset er der gulvvarme og i baggangen er der både vaskemaskine og tørretumbler. Det gør det dejligt nemt at pakke feriekufferten og I har ekstra plads til sko, overtøj og tasker.

Køkkenalrummet er stilfuldt indrettet, moderne, men med gode hyggeskabende detaljer, så I rigtigt kan føle jer godt tilpas. I køkkenet, der naturligvis har opvaskemaskine, findes alt, hvad der skal til, for at kunne trylle lidt godt på bordet. Der er god plads ved spisebordet til at samles om måltiderne og til efterfølgende familiespil. I stuen står sofaerne og den bekvemme lænestol klar til at hygge foran brændeovnen eller til lige at lægge benene og afslutte en dejlig feriedag ved Vesterhavet med en god film.

Tank sol på den skønne terrasser

Hedevang 13 giver masser af muligheder for at tilbringe tid udenfor. Grunden er stor og dejlig privat med lægivende grøn randbeplantning. En stor terrasse omslutter huset på solsiderne, så I lige fra solen står op, kan søge ud og få tanket en masse sollys. Foran stuen er det overdækkede areal ideelt til grillhygge -også efter at duggen er faldet.

Houstrup er et familievenligt, naturskønt område beliggende op til Blåbjerg Plantage. Det er perfekt til vandre-, cykel- og rideture. Indkøb og den lange flotte strand ligger et par bilminutter væk, dog er der mulighed for at købe lidt brød og smør på campingpladsen om sommeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30525

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns sehr gut gefallen. Modern und gemütlich, tolle Ausstattung.
Viele Terassen und ein wunderschöner Garten rundherum. Es gab unerwarteten Besuch von drei Rehen. Wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Lage,schöne Gartenanlage sehr gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön hell und freundlich und gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.240
Renoveret / Byggeår:2018 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...