Klassisk træsommerhus med sauna og stor terrasse

3
icon
icon
icon

Skovvang 96, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30528
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Skovvang 96 finder I dette skønne feriehus. I alt er her 4 soveværelser, to med dobbeltsenge og to med enkeltsenge, og her finder I plads til op til 6 personer. Ud over den åbne spisestue, det veludstyrede køkken og den store terrasse, har huset helt egen sauna, så I kan nyde feriedagene ekstra meget.

Tænkt på alt det praktiske – og ekstra wellness i saunaen

Huset er præget af lyse omgivelser fra ende til anden, og især de store vinduesfronter i opholdsrummet sørger herfor. Her finder I både spisestuen og køkkenet i forbindelse med hinanden, og når der skal holdes en filmaften, kan der altså hurtigt laves en gang popcorn til.

I sofahjørnet er der plads til alle, og med brændeovnens knitren bliver sofadagene ekstra afslappende, især mens regnen trommer på ruden, og I læner jer tilbage i sofaen med en varm kop kakao.

Et ekstra highlight er saunaen, som sikrer jer en afslappende og forfriskende ferie ligegyldigt årstid, vind og vejr. Her kan I altid få varmen og nyde freden, mens I tanker kræfter til endnu en oplevelsesrig feriedag.

Stor terrasse og gyngestativ til de mindste

Udenfor er der også masser at udforske, og mens I nyder solen og fuglenes fløjten fra liggestolene, kan børnene gå på opdagelse blandt træerne. Et gyngestativ og en sandkasse sørger for, at de mindste feriegæster aldrig kommer til at kede sig.

Den lokale købmand i Houstrup ligger kun 600 meter væk, og der kan hurtigt handles ind til aftensmaden – eller måske til snacks og ekstra hygge til filmen? Lige meget hvad, finder I alt, hvad ferien har brug for her.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:85 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...