Hyggeligt poolhus til 6 personer med sauna og spa renoveret i 2020

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 27, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30535
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne sommerhus i Houstrup er der plads til hele familien med 6 sovepladser. Sommerhuset er løbende renoveret, senest i 2020, og er udstyret med både pool, spa og sauna. Derfor står ferien utvivlsomt på leg i poolen og afslapning i feriehusets spabad og sauna. Når solen skinner, er det oplagt at bevæge sig ud på en af poolhusets dejlige terrasser, hvoraf den ene er afskærmet og overdækket. Her kan I nyde den friske luft eller sole jer på en af feriehusets liggestole.

Indbydende, renoveret sommerhus med pool, spa og sauna

Der er ingen tvivl om, at ferien kommer til at foregå i ægte ”sommerhus-stemning”, da indretningen inviterer til masser af hygge og samvær med familien. Sommerhuset er senest renoveret i 2020 og fremstår rigtig indbydende med lyse naturmaterialer og fine detaljer, som tilfører omgivelserne ekstra ‘varme’. Feriehusets skønne kombinerede stue- og spiseafdeling bliver samlingspunktet, når der skal hygges foran brændeovnen efter en dag i den friske vestenvind og i feriehusets pool.

Sommerhuset er udstyret med en fantastisk pool, hvor der både kan svømmes og leges. Her kommer børn og voksne til at have utallige timer af sjov og hygge. Når energien er opbrugt efter en tur i poolen, står den på afslapning i feriehusets spabad og sauna, hvor I har mulighed for at læne jer tilbage og nyde ferien.

Her behøver I desuden ikke at bekymre jer om høje forbrugsomkostninger, eftersom sommerhuset varmes op af en luft-til-luft-varmepumpe, og poolen varmes op af en luft-til-vand-varmepumpe.

Feriehus med flere terrasser og en dejlig have i private omgivelser

Poolhuset er beliggende på en 1.366 kvadratmeter stor grund, som danner base for en fantastisk have. Sommerhusets have er omkranset af træer, hvilket sørger for feriens privatliv. Der er en stor græsplæne og et gyngestativ, så børnene kan brænde krudt af i den skønne vestjyske natur.

Når I skal nyde en kop morgenkaffe eller et glas vin, er en af feriehusets to dejlige terrasser oplagt. Den vestvendte terrasse er overdækket samt afskærmet, så det er nemt at holde øje med børnene, samtidig med at I slapper af på sommerhusets liggestole. Den anden terrasse giver jer mulighed for at fange solens stråler tidligere på dagen, da den er vendt mod nordøst.

Nyd ferien i Houstrup i naturskønne omgivelser

Sommerhuset i Houstrup med adresse på Søndervang 27 giver jer mulighed for at nyde den fantastiske vestjyske natur. Når I holder ferie i Houstrup, er Vesterhavet og de brede strande kun få kilometer væk. Derudover kan I tage jer en skøn gåtur i Blåbjerg Klitplantage.

I Nr. Nebel finder I det nærmeste større supermarked til de store indkøb. Her har I også mulighed for at handle i flere forskellige specialbutikker. Hvis I vil opleve de vestjyske fiskekuttere, ligger havnebyen Hvide Sande kun en halv time væk i bil. I Hvide Sande finder I også hyggelige restauranter og caféer.

INGEN UDLEJNING TIL UNGDOMSGRUPPER

Det siger vores gæster om sommerhuset 30535

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir kommen seit über 20 Jahren regelmäßig nach Dänemark, und das hier ist das beste Haus, das wir bisher hatten. Nicht nur wegen Pool und Sauna, obwohl der Pool natürlich das Highlight ist. Das Haus ist hochwertig ausgestattet (z. B. auch die Sessel und das Sofa) und gemütlich eingerichtet und dekoriert.
Durch die Dachflächenfenster ist der Poolraum immer schön hell; auch die Größe des Pools ist genau richtig. Praktisch waren dort die zweite Dusche und die zweite Toilette.
Die Lage am Ende einer Stichstraße ist sehr ruhig.
Wir waren im Oktober mit unseren beiden Kindern in dem Haus und haben in einer Woche 320 kwh Strom verbraucht – das war okay.
Alles in allem haben wir uns sehr wohl gefühlt und können das Haus bedenkenlos empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas kleineres, aber urgemütliches Ferienhaus.
Wir sind „Wiederholungstäter“ und kommen bestimmt wieder.

Wir waren restlos zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns sehr gut gefallen. Die Matratzen waren nicht durchgelegen und bequem. Im Bad und Poolbereich keine schimmligen Ecken. Die Wasserqualität des Pools war hervorragend. Alles schön hell. Die E-Gräte haben alle gut funktioniert. Auch von außen alles sehr gepflegt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:137 / 1.366
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...