Hyggeligt sommerhus med sauna og lækker have

2.5
icon
icon
icon

Søndervang 53, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30539
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn plænegrund på Søndervang 53 i Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus, der er omgivet af træer og buske. Den dejlige have har både gyngestativ og sandkasse, som er et sikkert hit hos familiens mindste. Indenfor finder I også en lækker sauna, hvor I kan lade batterierne op og nyde ferien ekstra meget.

Lys og hyggelig indretning med sauna

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med bekvemme møbler. Opholdsstuen har et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan slappe af med en god bog eller spille spil, mens maden simrer i ovnen eller på grillen. For energirigtig, velbehagelig varme er feriehuset udstyret med en luft-til-luft-varmepumpe, men for ekstra hyggelig feriestemning med knitrende flammer kan I tænde op i brændeovnen.

De lyse trævægge og lofter sammen med de små, personlige detaljer gør indretningen venlig og sætter en helt speciel atmosfære i det klassiske sommerhus. Søndervang 53 har plads til 5 personer fordelt på 3 fine soveværelser, 2 med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge.

Som et ekstra plus er huset udstyret med helt egen sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra. Her kan I slappe af efter en lang dag udenfor eller få varmen efter en gåtur i det frostklare landskab på en kølig vinterdag.

Fredfyld oase ved den jyske vestkyst

Er vejret godt, er det oplagt at nyde ferien i den dejlige natur omkring huset. Sommerhuset ligger godt afskærmet af træer og buske, og det giver jer masser af privatliv og ro til at nyde ferien uden forstyrrelser.

Sommerhuset ligger i Houstrup, som er et hyggeligt og familievenligt ferieområde kun nogle kilometer fra den jyske vestkyst. Her er der rig mulighed for oplevelser i det smukke naturlandskab. I kan også køre med Nr. Nebel, hvor der er både gode butikker og spisesteder.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30539

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese Ferienhaussiedlungen sind immer wieder ein Erlebnis und Erholsam.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klasse alles da Was an braucht, nur in den schränken zuwenig Stauraum.
Gebe10 Sterne

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet man fühlt sich gleich wie zu Hause.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.400
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...