Charmerende træsommerhus i hyggelige naturomgivelser

2.5
icon
icon
icon

Søndervang 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30541
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om at holde ferie i et hyggeligt træsommerhus på den jyske vestkyst? Det har du mulighed for med dette charmerende træsommerhus på Søndervang 18 i Houstrup. Det charmerende sommerhus er omgivet af træer og buske, der giver jer hyggelige og rolige udendørs omgivelser med mange muligheder. Samtidig sørger det for masser af privatliv til dig og din familie.

Hyggelig indretning – både ude og inde

Sommerhuset er rigtig hyggeligt indrettet og emmer af charme og personlighed. De klassiske trævægge og trælofter sørger for en helt speciel feriestemning. Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I trække tilbage til stuen, mens knitrende træ fra brændeovnen spreder varme i hele huset.

Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse. Her kan I nyde solen og udsigten omkring jer fra liggestolene eller de gode havemøbler. Her får man virkelig en følelse af at være væk fra byens fart, og de mange træer og buske gør det muligt helt uforstyrret at nyde feriefreden og naturen.

Skønt område med masser af oplevelser

Sommerhuset ligger i et skønt område med smuk natur. Uanset om du er til gå- eller cykelture, så er der masser af muligheder i området hele året rundt. På de mange små stier kan den mangfoldige natur udforskes, og er I friske, kan I cykle de 4 km til Houstrups dejlige strand.

Har I lyst til mere fart over feltet, og vil I gerne gå i butikker eller ud at spise, ligger der flere feriebyer lige i nærheden – blandt andet Nr. Nebel, Henne Strand og den hyggelige Bork Havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30541

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich,zum Entspannen geeignet,alles vorhanden was man braucht um Urlaub zu machen.Wer die Natur liebt ist hier richtig. Uns besuchten ein Reh und ein Eichhörnchen.

DE
D.
sagde , Wustrau

Gemütliches mit Reet gedecktes Haus im Wald , top Ausstattung und liebevoll eingerichteten Räumen.Ein idealer Ort zum ausspannen .Natur pur , in der nähe ein schöner Spielplatz .

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Ferienhaus am Ende einer Sackgasse mit direktem Durchgang zu einem sauberen Spielplatz mit Fuß- und Beachvolleyball Feldern ist man direkt in der Natur. Lediglich das Rauschen der Autos auf der regionalen Straße geben Zeichen der Zivilisation von sich.
Das Haus ist nicht das neueste, aber in gepflegtem Zustand und gerade in der Küche ausreichend ausgestattet. Wir fanden es als Gruppe "hyggelig" und waren zufrieden. Fahrräder hatten wir uns aber geliehen, da der Abstand zum Strand und zur nächsten Stadt sonst nur mit dem Auto gut erreichbar sind.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2009 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...