Dejlig luksusferie på flot naturgrund med hunden

3
icon
icon
icon

Nørrevang 231, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30545
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Blandt skovens træer på en smuk naturgrund finder I dette skønne træsommerhus. Huset er rummeligt og rigtig godt udstyret med både spa og sauna, og på den store terrasse er der masser af plads til at slappe af og nyde de flotte omgivelser.

Terrassedage og masser af udflugter

Start en dejlig feriedag med varme rundstykker fra den lokale købmand, og planlæg dagens gang rundt om morgenbordet. Måske skal vejret nydes fra den store, delvist overdækkede terrasse, hvor de mange fyrretræer, der indrammer huset, sørger for dejlige ugenerede omgivelser.

Er det i stedet tid til en udflugt, er der også masser af skønne steder i området, der er et besøg værd. Tag for eksempel børnene og hunden med på den lange hvide sandstrand, der indbyder til leg, vandplask og lange gåture i den unikke natur.

Rummeligt hus med ekstra goder

I det rummelige hus er der god plads til de maks 8 personer og hunden, med 4 flotte soveværelser og god skabsplads. Huset fik nyt køkken i 2021 og det store køkken- og spisestueområde bliver centrum for samvær og fællesskab i løbet af ferien, og her bliver der helt sikkert tid til fælles madlavning og hyggelige aftener på sofaen.

På Nørrevang 231 får I ikke kun masser af godt praktisk udstyr som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, men også ekstra goder i form af sauna og spabad, som I finder på det store badeværelse.

Saunaen og spabadet er de helt perfekte getaways fra hverdagens stress. Læn jer godt tilbage og mærk, hvordan varmen fylder jer med energi efter en lang og herlig dag på ude i den friske luft. Den perfekte afrunding på en perfekt feriedag.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30545

D.
sagde , Danmark

Super hus med god indretning.
Plads til at være der som familie uden at "træde hinanden over tæerne"Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1991

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...