Lyst og lækkert sommerhus med lækkert udeområde i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 88, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30550
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette rigtigt dejlige sommerhus står klar til din ferie i det naturskønne og familievenlige Houstrup. Søndervang 88 er et lyst og moderne indrettet feriehus med sauna. De store flotte terrasser og en carport afrunder billedet af det perfekte feriehus til familieferien med op til 6 personer.

Lyst og lækkert med brændeovn og sauna

Skal det være hyggeligt og samtidigt lyst og moderne, så er dette feriehus i Houstrup det perfekte valg. Huset er ikke stort, men det rummer præcis det, der skal til for en rigtig vellykket ferie ved Vestkysten. Her har I 3 gode soverum med dobbeltsenge, et lyst og moderne badeværelse med gulvvarme og et dejligt opholdsrum med et godt indrettet køkken med opvaskemaskine.

Om aftenen I kan for hyggens skyld tænde op i sommerhusets brændeovn, for den primære varmekilde er en energibesparende varmepumpe og lytte til lidt godt musik, (der kan streames). Husets gode internetforbindelse garanterer, at også teenagebørnene vil med på ferie.

Sol og sommer på den store terrasse på husets afskærmede naturgrund

Feriehuset er beliggende på en skøn og afskærmet naturgrund, hvor I uforstyrret kan nyde livet. Og så snart solen titter frem er det terrassetid. Store, flotte terrasser går rundt om huset på solsiderne og du har her de perfekte betingelser for både solbadning på liggestolene og grillhygge med hele flokken. Skulle vejret være lidt ustadigt vejr, så kan I søge i lå under halvtaget.

Ferie i Houstrup ved Blåbjerg Plantage

Beliggende op til Blåbjerg Plantage og omkranset af lyng- og skovbeklædte klitter er Houstrup det perfekte valg for jer, der elsker den vestjyske natur. De 4 kilometer til havet går ned over et smukt naturområde og kan sagtens klares på cykel. Søndervang 88 er ligeledes det perfekte udgangspunkt for familieudflugter til fx Bork Vikingehavn, lege- og badeland samt Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30550

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gemütliches Ferienhaus mit klasse Aussenbereich, es ist wie ein Zuhause im Urlaub, einfach super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus mit einen sehr schönen Grundstück.
Eine Sauberkeit und Ausstattung die keine Wünsche offen lässt.
Ideal ist dieses Haus für 2 Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super schönes, stilvolles Ferienhaus, das liebevoll eingerichtet ist. Die Außenanlagen ist fantastisch
und verfügt über einen Loungebereich, einer Feuerstelle und zahlreichen Sitzgelegenheiten. Rundrum perfekt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.409
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...