Hyggeligt sommerhus med sauna på dejlig lukket grund

3
icon
icon
icon

Hedevang 52, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30554
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig lukket grund ligger dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset, der ligger på Hedevang 52, er lyst og personligt indrettet med et dejligt opholdsrum, hvor der er plads til, at I kan samles om spisebordet og i stuen. Fra badeværelset har I endda adgang til jeres helt egen sauna.

Lyst og komfortabelt indrettet med sauna

Det hyggelige sommerhus er lyst og indbydende indrettet. Det er et godt valg for dig, som gerne vil bo i hyggeligt og komfortabelt sommerhus. Huset har både opvaskemaskine og vaskemaskine, som gør ferien lidt lettere – særligt, hvis I har børn med. Børnene vil elske at lege i uderummet omkring huset. Her finder I både sandkasse, gynger og et lille fint legehus, der sammen med græsplænen sørger for timevis af leg til børnene.

Sommerhuset ligger i et flot naturområde, som kan opleves på både cykel og gåben. Der er ikke noget bedre end at blive rusket godt igennem af den friske luft og så komme tilbage til sommerhuset, tænde for saunaen og lade kroppen blive varmet godt igennem.

Gode terrasser

Sommerhuset ligger på en skøn 1.720 m2 stor, lukket grund, som er omkranset af træer og buske. Det giver læ, så I kan nyde jeres ferie i fred og ro. Huset har flere terrasser, så I har mulighed for at finde sol og læ.

Sommerhuset ligger i både gå- og cykelafstand fra Houstrup Strand og Blåbjerg Plantage, hvor I – hvis I er heldige kan se kronhjorte, der lever vildt i plantagen. I kan også køre en tur til Nr. Nebel, hvor I finder gode butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30554

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, gut geschnittenes Ferienhaus. Der großzügige Garten lädt zum Verweilen und für die Kinder zum Spielen ein.
Ein wunderschöner Naturspielplatz ist gleich um die Ecke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein einfaches, älteres Haus, das mit allem was man braucht ausgestattet ist. Beim Betreten des Hauses ist man vom angenehmen Geruch des Hauses überrascht.
Die Schlafzimmer sind klein, aber die Betten sind bequem und es gibt genügend Schränke für alles. Zu zweit haben wir uns gut einrichten können. Wären alle vorhandenen Betten belegt, gäbe es Platzprobleme in allen Räumen. Die Trennung von Bad und WC ist praktisch.
Die Küchenausstattung ist vollständig. Es gibt viele Steckdosen überall, alle Geräte funktionieren sehr gut.
Durch die großen Fenster ist das Haus angenehm hell. Es gibt mehrere Sitzmöglichkeiten auf der Terrasse und die große Rasenfläche ist für Spiele jeder Art geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfach eingerichtetes sauberes Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.720
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...