Feriehus til familien med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Vestervang 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30566
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette feriehus er der tænkt på de praktiske detaljer. Her finder I ikke kun et velindrettet og topudstyret indre med sauna og spabad, men også masser af legemuligheder udenfor for de mindste feriegæster.

Lyst og hyggeligt hus med sauna og spa

Den lyse og hyggelige indretning med varme farver og gulvtæppe i stuen hjælper til, at I fra første ferieøjeblik vil falde godt til. Foran den knitrende brændeovn kan I få varmen efter en dag ude i den friske luft, og rundt om spisebordet kan der spilles kort og spises lækre hjemmelavede feriemiddage.

Det veludstyrede køkken har blandt andet en opvaskemaskine, som vil klare oprydningen for jer efter maden, og i huset finder I også en vaskemaskine, så græspletterne hurtigt kan vaskes af bukserne igen, efter der er blevet tumlet på den store græsplæne.

Her har I jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad. Lad batterierne op efter en spadseretur på stranden, eller få varmen på en kold vinterdag – her er der ren afslapning året rundt!

Flere skønne terrasser, græsplæne og legeplads

De varme sommerdage- og aftener kan nydes i fulde drag på den skønne terrasse, som fortsætter næsten hele huset rundt. Mens I læner jer tilbage i liggestolene med en god bog, kan børnene få lov til at lege på den 1.648 m² store græsgrund med både fodboldmål, gynge og sandkasse.

Den idylliske beliggenhed lægger op til en fredfyldt ferie med masser af afslapning. Her kan I tage lange vandreture på de mange stier, der fører gennem området, og få minutters kørsel fra huset ligger den kilometerlange sandstrand og venter på jer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30566

D.
sagde , Danmark

Enkelt, lyst og smagfuldt indrettet. ☺️ Synes vi godt om.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.648
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...