Skønt beliggende sommerhus med sauna og udestue

3
icon
icon
icon

Skovvang 68, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30568
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd en ferie med familien i et dejligt sommerhus i Houstrup med skoven som nærmeste nabo. Huset på Skovvang 68 er renoveret i 2019 og udgør med sin beliggenhed på en skøn naturgrund, de gode terrasseforhold, udestue og sauna den perfekte ramme for en hyggelig ferie med masser af afslapning for familien på op til 6 personer – også gerne med hund.

Udeliv hele året med dejlig terrasse og udestue

Tænd op i brændeovnen og nyd at have tid til fælles madlavning i et feriehus med et moderne køkken og et lyst alrum med loft til kip, som egner sig perfekt til hygge med familiespil om spisebordet eller en god film i sofaen.

Sommerhuset på Skovvang 68 er ideelt til din ferie året rundt. Her er både energibesparende varmepumpe og gulvvarme på badeværelset samt en sauna – til afslapning og velvære. Til det 81 kvadratmeter sommerhus, er der oveni en 15 kvadratmeter lille udestue er det perfekte sted til på regnvejrsdage eller kølige forårsdage at slappe af med en bog og nyde at bo midt i naturen. Sommerhuset er desuden indrettet med både vaskemaskine og opvaskemaskine, så du kan holde en lang afslappende ferie uden at stå bøjet over håndvasken eller løbe tør for rent tøj.

Feriehuset ligger rigtigt fint ud mod et grønt område og fra husets stue er der direkte udgang til en dejlig overdækket terrasse, som egner sig perfekt til hyggelige grillaftener – på den store gårdterrasse er der desuden god plads til at slappe af på liggestolene. Børnene vil elske ferie på Skovvangen, her er masser af legemuligheder med både trampolin, sandkasse og et legetårn med gynge og rutsjebane.

Vesterhavsferie i naturskønne Houstrup

Skov, lynghede og strand – Houstrup ligger rigtigt smukt i forlængelse af Blåbjerg Plantage. Her er de perfekte betingelser for gode vandreture og med kun 5 kilometer til stranden kan turen ned over de lyngbeklædte klitter også klares på cyklen.

Udflugtsmuliglighederne er mange: Tag til Henne Strand på shopping og cafebesøg, besøg det ‘levende’ vikingemuseum ved Bork Havn eller tag hele flokken med i det nærliggende lege- eller badeland. En rigtig sjov oplevelse for den aktive familie er desuden en tur på skinnecyklerne fra Nørre Nebel til Nymindegab.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30568

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön. Am Rande einer Siedlung stand dieses hübsche Ferienhaus direkt am Wald. Jeden Morgen begrüßten uns die Eichhörnchen.
Abends in der Sauna oder am warmen Kamin zu sitzen, war sehr schön.
In der Küche ist alles da, was man braucht.
Die Betten waren auch ok.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr gemütlich und gut eingerichtet. Es ließ sich gut beheizen und die Küche war hervorragend ausgestattet. Für die Kinder sind viele Spielmöglichkeiten vorhanden. Das eingezäunte Grundstück ist super für Hundebesitzer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.169
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...