Familievenligt sommerhus med brændeovn tæt på naturen

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestervang 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30570
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus, som blev bygget i 2021, ligger på Vestervang 11 i Houstrup, for enden af ​​en blind vej i et stort grønt område. Det er perfekt til en dejlig familieferie og takket være de 2 badeværelser er feriehuset meget velegnet til en ferie med vennerne. Op til 6 personer og 2 hunde kan tilbringe nogle vidunderlige dage her på den danske vestkyst i det smukke sommerhusområde.

Energibesparende varmepumpe, brændeovn – komfort og hygge midt i naturen

Her på Vestervang 11 behøver du ikke undvære hygge eller god komfort. En familie med børn vil føle sig lige så godt tilpas her som to eller tre vennepar.

Den energibesparende luft-til-luft varmepumpe eller alternativt den skønne brændeovn sikrer den temperatur, du ønsker. Især på de køligere og måske lidt regnfulde aftener vinder brændeovnen bestemt, for den knitrende ild skaber en særlig hyggelig ferieatmosfære.

En opvaskemaskine og en vaskemaskine hjælper dig i hverdagen og fritager jer for husarbejde. Dette giver dig tid til enten at slappe af på den skønne ejendom eller tage af sted med hele familien og udforske de fantastiske omgivelser.

Sommerhuset har også et udendørs kraftstik, så det er muligt at tilslutte laderen til jeres el-bil.

Perfekt hjem for naturelskere

Placeringen af ​​dette sommerhus er fantastisk på mange måder. Stille og ved siden af en lille skov, hvilket er perfekt til familier med børn. Små vandrestier fører jer gennem hele det omkringliggende område, blandt andet til en lille sø, som er hjemsted for ænder og frøer, der holder deres koncerter her. Det kunne ikke være mere idyllisk!

Hvis I har mulighed for at medbringe jeres cykler, er det en god idé. Udforsk ikke kun det omkringliggende område, men også den smukke Blåbjerg Plantage. Der er også mange skovlegepladser i sommerhusområdet. Her kan børnene slå sig løs og hvorfor ikke pakke til en picnic og bare tilbringe dagen i den friske luft?

Stranden er helt sikkert også et besøg værd. Den uendeligt lange strand og havet vil tiltrække jer som en magnet. Bestig ​​de høje klitter og nyd den fantastiske udsigt.

Du kan få frisk brød enten i bageriet eller i supermarkedet i Nørre Nebel – kun en kort køretur fra dit sommerhus i Houstrup eller på campingpladsen, hvor du også kan købe snacks. Nu skal du bare booke – pakke dine ting og hygge dig med dine kære i Houstrup!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30570

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus direkt an einem kleinen Waldgebiet. Vor allem mit Hund sehr zu empfehlen. Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet, so dass man dort auch gut mal einen verregneten Tag auf dem Sofa und vor dem Kamin verbringen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hochwertig ausgestattet. Sehr gemütlich.
Sehr gute Betten. Ruhig gelegen.
Umgebung eignet sich sehr gut für Spaziergänge.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, sauberes, gepflegtes, modernes Ferienhaus
Schöne zentrale Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.473
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...