Hyggeligt feriehus med brændeovn midt ude i skoven

3
icon
icon
icon

Skovvang 102, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30572
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med en af Houstrups mest idylliske beliggenheder byder dette hyggelige træsommerhus jer velkommen til en ferie helt ude i skoven. Her er der plads til op til 6 personer, og det veludstyrede hus råder over en dejlig brændeovn og selvfølgelig, en gratis internetforbindelse.

Veludstyret og hyggeligt med brændeovn

Med en naturskøn beliggenhed og et smagfuldt indre sætter dette feriehus rammerne for en afslappende ferie langt væk fra hverdagen.

De åbne og lyse omgivelser med hvidmalede trævægge og trælofter byder jer varmt velkommen fra første øjeblik, og med plads til 6 personer – og 1 hund – kan hele familien komme med på ferie.

I opholdsstuen er der lagt op til ren feriehygge rundt om spisebordet eller på den store hjørnesofa med en spændende bog, og med åben forbindelse til det veludstyrede køkken kan alle følge med og hjælpe til med aftenens middag.

Trætte og udmattede efter en lang dag i den friske havluft, kan I lægge jer godt til rette i de tre soveværelser og få en god nats søvn, så I er friske og veludhvilede til endnu en spændende feriedag.

1800 m² stor grund og kun 600 meter til købmanden

På Skovvang 102 får I en fredelig beliggenhed med kort vej til diverse udflugtsmål: Der er kun 600 meter til den nærmeste købmand, og stranden ligger blot 5 km væk. Også den hyggelige ferieby Nr. Nebel ligger få minutters kørsel fra huset.

Houstrups område egner sig perfekt til vandre- og cykelture, og de mange små stier fører jer gennem det rige naturområde med skov, hede, klit og sandstrand. Med garanti et stort hit blandt naturelskerne!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30572

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und hell eingerichtet. Die Ausstattung der Küche lässt keine Wünsche offen. Die Betten sind wirklich gut, ich habe selten in daenemark so gut geschlafen. Ein Dankeschön an die Reinigungskraefte die ein wirklich sehr guten Job gemacht haben. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub und würden das Haus sehr gerne wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer sehr ruhigen Lage,am Ende einer Sackgasse. Wir waren mit allem sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich und alles da was man braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...