7 personers saunahus på skøn rolig grund med plads til leg

2.5
icon
icon
icon

Hedevang 82, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30585
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende direkte op til et skovområde er Hedevang 82 den perfekte adresse til jer, der elsker naturen og søger et dejligt roligt sted til at holde ferie. Feriehuset ligger på en stor naturgrund med masser af terrasseareal og udendørsplads. Med skoven i ryggen og randbeplantning er her læ og ro til virkeligt at få temporeduceret. Lige fra man drejer ind af indkørslen præsenterer det sorte vinkelhus med det sorte tag sig rigtigt fint med gode parkeringsforhold, fint indgangsparti og udendørslys.

Forældresoveværelse med egen terrasseudgang og fjernsyn

Velkommen til et dejligt feriehus med rigtig feriehusstemning! Huset er hyggeligt indrettet med bekvemme møbler, gode senge og træbeklædning på vægge og lofter. Her er plads til den store familie eller op til 3 vennepar. Her er 8 sovepladser fordelt på 4 rum, – et enkeltværelse med køjesenge og 3 værelser med dobbeltsenge. Det ene dobbeltværelse har egen udgang til terrassen og et stort fjernsyn på væggen.

Varme og hygge med brændeovn og sauna

På Hedevang 82 er der lagt op til en bekvem ferie. Der er både vaske- og opvaskemaskine. I husets køkken, som er fra 2020, finder I alt til tilberedelsen af lækre måltider. Det er åbent ud til det rigtigt hyggelige stue- alrumområde med sofahjørne og en lænestol med læselampe hvor en god bog kan nydes, med udsigt til den store have, gratis trådløst internet og et stort fladskærmfjernsyn med dvd og cromecast understreger, at her kan man holde ferie, og som prikken over i´et kan man på Hedevang 82 afslutte en feriedag ved Vesterhavet med en tur i husets store sauna!

Lækker stor terrasse med læ

Fra soveværelset og stuen er der direkte udgang til den store træterrasse. Terrassen følger hele husets syd- og vestside og en del af den er overdækket. Her kan man nemt tilbringe hele dagen, – der er gode havemøbler, grill og liggestole. Vil man gerne være lidt aktiv, kan man svinge lidt i sansegyngen med børnene, deltage i legen ved legehuset eller måske spille lidt boldt på naturplænen. Om aftenen er terrassen perfekt til at grille, – skulle det dryppe lidt søger man blot ind under halvtaget. Der er ligeledes udgang fra køkken til mindre terrasse mod øst, hovr morgenkaffen kan nydes.

 

 

*udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30585

D.
sagde , Vodskov

En lille perle midt i skøn natur. Huset er lækkert, hyggeligt og moderne indrettet. Der er alt, hvad man skal bruge.

D.
sagde , Vodskov

Super hyggeligt feriehus med lækkert interiør. Her er det ikke bare de gamle ting hjemmefra privaten, der er sat op i feriehuset. Dejlig grund med plads til leg og boldspil, men også små hyggekroge, hvor man kan nyde den omkringliggende natur i fred. 5 min gang fra huset, er der en fin legeplads. Vi kommer meget gerne igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.800
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...